• Borduurpakket met telpatroon - Gieter

Voordelig borduurpakket met DMC Borduurgaren

Voordelig borduurpakket met DMC Borduurgaren - Gieter

Laaggeprijsd borduurpakket inclusief telpatroon en Nederlandtalige beschrijving. De goedkope borduurpakketten van Pako worden in Nederland gefabriceerd. Elk borduurpakket bevat een duidelijke NL-talige omschrijving, borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en een borduurnaald. Dit is een afbeelding van een bloemengieter, kleurig en een mooie aanwinst aan de muur, als je klaar bent met borduren. Jij borduurt 5,5 kruisjes op 1 centimeter - je borduurt met 2 draadjes borduurgaren op zogenaamde Aïda borduurstof: een borduurstof van 100% katoen met een regelmatige ruitstructuur. Afmeting: 15 x 20cm.

Borduurpakketten hebben wij in soorten en maten, zoals: GOEDKOOP, VOORBEDRUKT of KUSSENS. Gebruik altijd een handige draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring. Ook handig: een magneetbord voor jouw borduurpatroon met een regelteller.

Borduurpakket met telpatroon

Dit borduurpakket van Pako borduur jij op een borduurstof met duidelijke ruitjes, zodat je gemakkelijk kunt tellen en kruisjes kunt borduren. Jij borduurt op basis van een telpatroon. Je telt het aantal kruisjes en borduurt deze in de kleur van het patroon: zo vormt zich de afbeelding.

Borduren met telpatroon - hoe dan?

Wat erg handig is, is een MAGNEETBORD om jouw borduurpakket op te plaatsen. De patroonhouder is voorzien van magnetische regeltellers, die jij op het patroon kunt verschuiven. Zo zie je steeds waar je bent. Door jouw borduurwerk in een BORDUURRING te plaatsen, krijg jij een mooi gelijkmatig borduurwerk en blijft de stof vrij van vlekken en handtast. Je werkt op basis van 2 draadjes mouline borduurgaren, die je splitst uit 6-draads DMC borduurgaren. Makkelijk inrijgen doe je met behulp van een DRAADDOORSTEKER - de borduurnaald is al bij het pakket inbegrepen. Succes met borduren!

Specificaties:

Borduurpakket Gieter: Compleet borduurpakket in kruissteek, inclusief Aïda borduurstof (14ct / 5,5kr-cm); DMC borduurgaren; garenkaart; NL beschrijving en telpatroon; borduurnaald. Afmeting: 15 x 20cm.

Maak het jezelf gemakkelijk met:

  • Een borduurring
  • Een draaddoorsteker
  • Een magnetische patroonhouder met regelteller

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket met telpatroon - Gieter

  • Merk: Pako
  • Model:215364
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,50


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 2 regeltellersBorduren ..

€12,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket met telpatroon - Tuinstoel

Borduurpakket met telpatroon - Tuinstoel

Voordelig borduurpakket met DMC BorduurgarenVoordelig borduurpakket met DMC Borduurgaren - Tuinstoel..

€13,50

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket lage prijs