• Boordstof Ribbel Grof Donkerblauw 1,10m - Voor boord en manchetten

Grof gebreide boordstof.

Grof gebreide boordstof: marineblauw, geribbeld.

Fournituren: Boordstof voor boorden, kragen en manchetten. Deze gebreide boordstof is uitgevoerd met een ribbel en daarmee vooral geschikt als (mouw)boord van jassen, vesten en stoere truien. De boordstof is uitgevoerd in de kleur donkerblauw (marine) en 7 centimeter breed. Jij ontvangt een stuk donkerblauwe boordstof van 1,1 meter: ruim voldoende voor het vervangen van een boord en manchetten van een jas.

Wij leveren boordstof in allerlei varianten: gestreept boord bijvoorbeeld of in een fijnere uitvoering boordstof dan deze ribbelversie. Verwerk boordstof met een jerseynaald op jouw naaimachine in combinatie met licht elastisch garen van nylon.

Boorden en manchetten vervangen.

Boordstof gebruik je om kleding af te werken, zowel aan mouwen, broekspijpen als aan de onderkant van een trui of jas. Deze uitvoering is 3x3 geribbeld en daarmee een grovere versie dan onze standaard boordstof. Gebruik deze geribbelde boordstof voor een stoere afwerking van veste, jassen en jacks en voor grof gebreide truien. Jij kunt kiezen uit verschillende gedekte en ruim toepasbare kleuren.

Wat is boordstof eigenlijk?

Boordstof is een machinaal gebreide stof. Omdat de stof rond en in ribbelsteek gebreid wordt, is ze rekbaar en flexibel te verwerken. Boordstof is ideaal voor het afwerken van kleding, omdat het extra vorm geeft. Zo kun je mouwen, broekspijpen en een tailleboord laten ‘bloesen’, door een afwerking met manchetten of boorden van boordstof. Bovendien maak je met boordstof heel eenvoudig een tailleboord aan een jas of bomberjack.

Specificaties:

Samenstelling: 95% dralon/5% elasthan.Jij ontvangt een verpakking met hierop een stuk boordstof van 110X7cm. Breedte van de rib is 3mm met 3mm tussenruimte. Kleur: Donkerblauw (Marine). Diverse kleuren leverbaar. Wasbaar tot 95°.

Wat heb ik verder nodig?

Voor het verwerken van de boordstof op de naaimachine gebruik jij een jerseynaald voor gebreide stoffen en tricot in combinatie met licht elastisch garen van nylon. Toch liever een andere soort boordstof bestellen? Wij hebben keus genoeg, bijvoorbeeld een gestreepte variant of een fijner gebreide boord.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Boordstof Ribbel Grof Donkerblauw 1,10m - Voor boord en manchetten

  • Merk: Opry
  • Model:65903-04
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden Jersey.Schmetz Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.Four..

€1,95 €2,25

Boordstof Donkerblauw 1,10m - Voor tailleboord en manchetten

Boordstof Donkerblauw 1,10m - Voor tailleboord en manchetten

BoordstofBoordstof - Donkerblauwe boord om kleding af te werkenFournituren - Losse boordstof is te g..

€5,99

Nylon Garen Licht Elastisch - Kies een kleur

Nylon Garen Licht Elastisch - Kies een kleur

Nylon Naaigaren.Nylon Naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het is geschikt om materialen te v..

€2,50

Boordstof Lurex Petrol-Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

Boordstof Lurex Petrol-Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

Gestreepte boord.Gestreepte boord voor manchetten en tailleboord.Boordstof bestellen? Boordstof is t..

€6,95

Tags: Boordstof, ribboordstof, manchetten, manchetten maken, tailleboord maken, boordjes, boorden, boord vervangen, boord aanzetten, boord voor jas, boord voor mouw, boord voor jack, boord voor bomberjack, zelf een jas maken, zelf een jack maken, boorden aanzetten, boorden vervangen, mouwboord, tailleboord