• Boordstof Lurex Petrol-Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

Gestreepte boord.

Gestreepte boord voor manchetten en tailleboord.

Boordstof bestellen? Boordstof is te gebruiken voor een nette afwerking van mouwen, broeksgaten of voor de taille van een jack of joggingbroek. De boordstof wordt met de machine en is door de gemengde samenstelling een beetje elastisch. Hierdoor sluit de gebreide boord heel mooi om jouw pols, enkel of middel. Het maakt boordstof daarmee heel geschikt voor de afwerking van jassen, zomerjacks en allerlei vrijetijdskleding. De boord met het gestreepte patroon is een variant op veelgebruikte uni-kleurige boorden. Dit geeft jou dan ook de mogelijkheid om jouw eigen kleding op een geheel eigen manier af te werken. Gebruik de gestreepte boordstof als vervanging voor versleten boorden of voor kleding, die jij zelf genaaid hebt. Je ontvangt 1,10 meter boordstof van 6,5cm breed: dat is voldoende om zowel een tailleboord als de manchetten van te maken. Kleur: Petrol-Zilver.

Gestreepte boorden bestel je bij ons in verschillende kleurencombinaties. Toch liever een unikleurige boord? Geen probleem: ook die kun je in meerdere kleuren bij ons bestellen. Gebruik voor het verwerken van boordstof altijd een jersey naald op de naaimachine: door de afgeronde punt van de naaimachinenaald wordt voorkomen dat de naald in de stof blijft steken.

Gestreepte boord.

Zodra een boord aan een trui, jas of joggingbroek beschadigd raakt, zal jouw kleding er niet meer mooi verzorgd uitzien. Soms gaat de boord lubberen, soms rafelen of er ontstaat een lelijke ladder in de gebreide boordstof. Tijd voor een nieuwe boord dus! Met de boordstof van Opry kun je goed uit de voeten. Omdat er ruim 1 meter op een kaart zit, heb je ruim voldoende om zowel de manchetten als de boord van jouw trui of jas te vervangen. Deze boord is gestreept in een mooie kleurencombinatie en geeft daarmee net iets extra’s aan een trui, jas of vrijetijdsbroek.

Sluit mooi aan.

Boordstof is machinaal gebreid en daardoor licht elastisch. De boordstof zal mooi nauw aansluiten om pols, onderbeen of middel. Door de boord aan de gerimpelde kleding te naaien, krijg je een mooi bloezend effect. Ook een vrijetijdsbroek of rokje kun je afwerken met boordstof. Zo kun je bijvoorbeeld boordjes zetten aan een lekkere ruime broek: gebruik de boordstof voor de tailleboord en voor de broekspijpen, dan krijg je een leuke, vlotte broek. Ook een kokerrokje geef je een sportief effect door zowel aan de tailleboord als onderaan het rokje een gestreepte tailleboord te naaien.

Ballpoint Naald.

Naai boordstof altijd met een jerseynaald in jouw naaimachine. Deze naald beschikt over een afgeronde punt en wordt daarom ook wel ballpoint-naald genoemd. Hierdoor wordt voorkomen dat de naald in de stof blijft steken of dat de machine steken overslaat. Je gebruikt een jerseynaald voor alle gebreide stoffen, zoals jersey, tricot of fleece.

Specificaties:

Samenstelling: 90% katoen/10% elasthan. Breedte: 6,5cm. Lengte: 1,10 meter op een kartonnen kaart. Kleur: Petrol-Zilver. Het zilver is uitgevoerd met een lurex draadje.

Meer boordstof producten:

Dit is een stuk boordstof van 1,10 meter breed. Boordstof bestel je bij ons in uni of gestreepte variant. Heb je alleen manchetten nodig, dan kun je deze in meerdere kleuren bestellen. Wil je een lekkere soepele boord aan een broek of rok zetten, bijvoorbeeld bij positiekleding? Kijk dan eens bij onze positieboorden.HIER vind je het totale assortiment aan boordstof en manchetten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Boordstof Lurex Petrol-Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

  • Merk: Opry
  • Model:62486-24
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking 5 ballpointnaalden

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking 5 ballpointnaalden

Schmetz Naaimachinenaalden Jersey.Schmetz Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.Four..

€1,95 €2,25

Boordstof Pastelroze 1,10m - Voor tailleboord en manchetten

Boordstof Pastelroze 1,10m - Voor tailleboord en manchetten

Boordstof.Boordstof gebruik je om kleding af te werken, zowel aan mouwen, broekspijpen als aan de on..

€5,99

Boordstof Lurex Grijs Zwart Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

Boordstof Lurex Grijs Zwart Zilver 1,10m - Voor boord en manchetten

Gebreid boord.Gebreid boord en manchetten.Boordstof kopen? Boordstof kun je gebruiken voor de afwerk..

€6,95

Tags: Boordstof, ribboordstof, manchetten, manchetten maken, tailleboord maken.