• Big eye needle Halflang

Big eye needle.

Big eye neeldle: een zeer fijne naald, waar je ook wat dikker garen door kunt rijgen vanwege het unieke ontwerp. In plaats van de draad door het oog van de naald te steken, vouw je deze simpelweg open. Zo past iedere draad erdoor heen, maar blijft de naald fijn genoeg om parels of kralen te rijgen.

Wanneer je veel werkt met kraaltjes of parels, is deze naald een uitkomst. Geen gedoe om de draad door een heel klein oog te krijgen, maar in plaats daarvan kun je de naald simpelweg openvouwen, waardoor ieder garen erdoor past. Wanneer gesloten is de naald fijn genoeg om ook door zeer fijne kralen en parels te halen. De speciale spliteye naald is ook geschikt voor het vastnaaien van hele kleine knoopjes, bijvoorbeeld voor een overhemd of voor baby- of poppenkleertjes.

Lengte: 103mm. Verkrijgbaar in lang, halflang en korte versie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Big eye needle Halflang

  • Merk: Opry
  • Model: 60773
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Korte parelnaalden

Korte parelnaalden

Parelnaalden zijn zeer geschikt voor het rijgen van kralen voor armbanden en kettingen. Ook zeer ges..

€1,99

Transparant draad

Transparant draad

Transparant draad voor het rijgen van kralen 0,5mm dik Lengte 40 meter..

€2,95

Tags: naald om kralen te rijgen, big eye needle, kralennaald, naald voor kralen, parelnaald, naald voor parels, spliteye, split eye, spliteye needle, split eye needle, naald met groot oog, extra groot oog, extra groot oog voor de naald