• GOEDKOOP: Zeer dunne naalden voor parels en kralen

Dunne parelnaalden.

Dunne parelnaalden voor parels en kralen.

Fournituren kopen? Het vernaaien van parels of kralen vereist vaak een fijne, dunne naainaald. Deze kralennaalden hebben een klein oog en zijn superdun waardoor je ook kleine kraaltjes of pareltjes moeiteloos vastnaait. Je ontvangt een setje met 4 voordelige parelnaalden. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar mapje met 6 parelnaalden.

Weet je wat ook handig is voor parels? Een zogenaamde BIG EYE needle heeft geen oog zoals een normale naald, maar vouw jij open. Hierdoor past ook dikker garen door de naald, maar blijft deze dun genoeg voor fijne pareltjes. Zet pareltjes vast met dun TRANSPARANT naaigaren.

Fijne naalden voor parels en kralen.

De grootste uitdaging bij het vastnaaien van parels of kralen is meestal om een geschikte naald te vinden. Een normale naainaald is vaak te dik voor de opening van kleine kraaltjes. Gebruik een speciale kralennaald of parelnaald, zoals deze. De zeer fijne naald past door de opening van de meeste kleine kraaltjes.

Ken jij de big eye needle voor parels?

Een andere oplossing voor het vastnaaien van kralen en parels betreft de zogenaamde big eye naald. Dit is eveneens een zeer fijne naald maar dan zonder oog om de draad in te rijgen. In plaats daarvan vouw jij de naald in het midden open, steekt het garen erdoor, en kan jij de zeer fijne naald gebruiken om de kralen vast te naaien. Omdat onze parelnaalden voordelig geprijsd zijn, kan jij misschien direct een big eye needle meebestellen. Leverbaar in KORT, MEDIUM of LANG.

Specificaties:

Materiaal: Stalen parelnaalden. Je ontvangt een afsluitbaar mapje met 6 kralennaalden. Bij onvoldoende voorraad van het merk Pony ontvang jij de naalden van Opry: een vergelijkbare leverancier van voordelige handwerk-artikelen.

Ook handig!

Parels zet je ook snel en eenvoudig vast met een big eye needle. Gebruik transparant naaigaren voor het vastnaaien van de kraaltjes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Zeer dunne naalden voor parels en kralen

  • Merk: Pony
  • Model:07854
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Big eye needle

Big eye needle

Big eye needle Met een extra groot oog voor wat dikker garen Wanneer je veel werkt met kraaltjes of..

€3,75

Transparant draad

Transparant draad

Transparant draad voor het rijgen van kralen 0,5mm dik Lengte 40 meter..

€2,95

Gütermann Naaigaren Transparant

Gütermann Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren.Transparant Naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het grote voordeel van..

€3,80

Big eye needle Halflang

Big eye needle Halflang

Big eye needle.Big eye neeldle: een zeer fijne naald, waar je ook wat dikker garen door kunt rijgen ..

€2,95

Tags: Parelnaald, dunne naald