• Werkborstel met beugel - HARD: Union

Harde werkborstel met handvat

Harde werkborstel met handvat - Voor het reinigen van steen en ongelakt hardhout.

Borstels van natuurlijk materiaal - Deze werkborstel met beugel handvat wordt gemaakt door onze Duiste borstelmakers. Een goede boender of werkborstel is onmisbaar voor het reinigen van harde oppervlakken. Deze versie van geolied beukenhout is voorzien van een setvig handvat, zodat je goed kracht kunt zetten bij het boenen. Het model is voorzien van 100% natuurlijke union vezels: een harde en goed schurende vezel van een combinatie van palm - en agavevezels. Vanwege de harde vezels is deze union borstel uitermate geschikt voor harde oppervlakken, zoals onbewerkt hardhout, steen en graniet en voor hardhouten tuinmeubels. Afmeting: 22 centimeter. Verkoop per stuk.

Van deze borstel met beugel is ook een model beschikbaar met zachtere haren, voor het reinigen van gelakt hout en tegels. De boender is ook in een goedkopere versie beschikbaar of met een steel. De vloer schrob je met behulp van een luiwagen.

Boender Union met beugel - Krachtig reinigen met harde haren.

Een werkborstel gebruik je voor het krachtig schoonmaken van harde oppervlakken. Deze borstel met niet harde haren van union is geschikt voor het schrobben van harde oppervlakken, zoals ongelakt (hard)hout, harde steensoorten zoals graniet en voor hardhouten vlonders, vloerdelen en tuinmeubels. Door de combinatie van palmvezels en vezels van de Mexicaanse agaveplant is de werkborstel zeer geschikt voor intensief schrobwerk. De boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houd je je handen schoon.

Boender Union met beugel - Alternatieven:

Behalve de versie met tampico fiber is de beugelboender ook beschikbaarin een ZACHTERE versie voor meer kwetsbaar materiaal, dat is voorzien van een harde laklaag. Voor een echte zachte borstel voor krasgevoelig materiaal kan jij DEZE borstel gebruiken: die is van zacht paardenhaar. Deze zachte glansborstel gebruik jij voor kwetsbare materialen zoals canvas, leer en zeildoek.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout met vezels van union. Olie het hout af en toe met een beetje olijfolie op keukenpapier: dan blijft de borstel vrij van vocht en vlekken. Afmeting: 22cm. Verkoop per stuk.

Schrobben maar:

  • Union borstel: verkrijgbaar in goedkopere versie zonder handvat of als handveger (harde stoffer)
  • Luiwagen - Voor het krachtig schrobben van de vloer
  • Beugelboender ZACHT voor geglazuurd steen en gelakt hout

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Werkborstel met beugel - HARD: Union

  • Merk: Redecker
  • Model:302608
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

Werkborstel HardWerkborstel Hard: Union boender voor steen en hardhout.Borstels met echt haar: Hard..

€7,95

Werkborstel met beugel - ZACHT: Tampico fiber

Werkborstel met beugel - ZACHT: Tampico fiber

Zachte werkborstel met handvatZachte werkborstel met handvat - Voor het reinigen van tegels en gelak..

€19,95

Tags: Boender, Borstel, harde borstel, werkborstel, harde borstel, schrobborstel, schuurborstel, luiwagen, borstel met handvat, borstel met beugel