• Werkborstel met beugel - ZACHT: Tampico fiber

Zachte werkborstel met handvat

Zachte werkborstel met handvat - Voor het reinigen van tegels en gelakt hout.

Borstels van natuurlijk materiaal - Deze werkborstel met beugel handvat wordt gemaakt door onze Duiste borstelmakers. Een goede boender of werkborstel is onmisbaar voor het reinigen van harde oppervlakken. Deze versie van geolied beukenhout is voorzien van een setvig handvat, zodat je goed kracht kunt zetten bij het boenen. Het model is voorzien van 100% natuurlijke tampico fiber vezels: een niet al te harde, maar goed schurende vezel van de Mexicaanse agaveplant. Vanwege de niet al te harde vezels is deze fiber borstel uitermate geschikt voor meer kwetsbare harde oppervlakken, zoals gelakt hout, geglazuurd steen en tegelwerk en voor krasvrij kunststof, zoals een aanrechtblad. Afmeting: 22 centimeter. Verkoop per stuk.

Van deze borstel met beugel is ook een model beschikbaar met harde haren, voor het reinigen van hardhout en graniet. Beide boenders zijn ook in een goedkopere versie beschikbaar. De vloer schrob je met behulp van een luiwagen.

Boender Fiber met beugel - Krachtig reinigen met zachte haren.

Een werkborstel gebruik je voor het krachtig schoonmaken van harde oppervlakken. Deze borstel met niet al te harde haren van tampico fiber is geschikt voor het schrobben van harde oppervlakken, zoals gelakt hout, geglazuurde tegels en kwetsbare steensoorten, krasvrije kunststof en geverfde oppervlakken enzovoort. De vezel wordt zacht genoemd, maar is krachtig genoeg voor schrobwerk. De boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houd je je handen schoon.

Boender Fiber met beugel - Alternatieven:

Behalve de versie met tampico fiber is de beugelboender ook beschikbaarin een HARDE versie voor materialen waarbij je echt krachtig moet schuren. Denk bijvoorbeeld aan hardhouten vlonders en tuinmeubels of aan een harde steensoort zoals graniet. Voor een echte zachte borstel voor krasgevoelig materiaal kan jij DEZE borstel gebruiken: die is van zacht paardenhaar. Deze zachte glansborstel gebruik jij voor kwetsbare materialen zoals canvas, leer en zeildoek.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout met vezels van tampico fiber. Olie het hout af en toe met een beetje olijfolie op keukenpapier: dan blijft de borstel vrij van vocht en vlekken. Afmeting: 22cm. Verkoop per stuk.

Schrobben maar:

  • Werkborstel zonder handvat: goedkopere versie, verkrijgbaar in hard of zacht
  • Luiwagen - Voor het schrobben van de vloer
  • Beugelboender HARD voor steen en hardhout

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Werkborstel met beugel - ZACHT: Tampico fiber

  • Merk: Redecker
  • Model:302508
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

Werkborstel HardWerkborstel Hard: Union boender voor steen en hardhout.Borstels met echt haar: Hard..

€7,95

Werkborstel met beugel - HARD: Union

Werkborstel met beugel - HARD: Union

Harde werkborstel met handvatHarde werkborstel met handvat - Voor het reinigen van steen en ongelakt..

€19,95

Tags: Boender, Borstel, zachte borstel, werkborstel, zachte borstel, schrobborstel, schuurborstel, luiwagen, halfharde borstel, borstel halfhard, borstel zacht, borstel met handvat, borstel met beugel