• Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

Theedoeklusje mist

Theedoeklusje mist: theedoeklussen zonder naaien

Fournituren – Repareren. Niets zo vervelend als een theedoek die een lusje mist. Met deze naaivrije theedoeklussen is dit probleem zo verholpen. Met het meegeleverde gereedschap prik je een klein gaatje in de katoen, waarna je de lussen met een drukknoopsluiting aan je theedoek vastmaakt. Dit kan echt iedereen - Naald en draad zijn niet nodig. Jij ontvangt 5 theedoeklussen + gereedschap.

Ook voor jouw (keuken)handdoek en gastendoekjes zijn vergelijkbare losse lussen verkrijgbaar, maar dan in een versie voor badstof. Ook voor de ouderwetse gekleurde handdoekknijpertjes kan jij bij ons terecht. Toch liever zelf nieuwe lussen maken? Gebruik dan ons huishoudband van 10mm, leverbaar in wit of zwart.

Nieuwe lus aan jouw theedoek

Zet jij jouw afwas in de vaatwasser zet of doe jij de afwas lekker zelf? Een theedoek heb je sowieso nodig, al is het maar om eventjes wat na te drogen. Vaak is een theedoek nog in prima staat, maar mist het lusje. Een theedoek die op de grond is gevallen, kan direct weer in de was. Tijd dus om dit probleem op te lossen.

Theedoeklus – Zonder naaien

Naald en draad heb jij voor dit klusje niet nodig. De theedoeklussen van Prym bevestig je snel en simpel. Bij de theedoeklussen ontvang jij een klein pinnetje van kunststof. Hiermee prik je een klein gaatje in de theedoek. Vervolgens kun jij het drukkertje op de lus door het gaatje drukken en sluiten. Klaar!

Zo in de wasmachine!

De theedoeklussen zijn geschikt voor theedoeken van katoen en linnen. Voor badstof zijn er speciale handdoeklussen verkrijgbaar. Gooi jij de theedoek in de was? Geen zorgen: dan kun jij de nieuwe lus gewoon laten zitten. De theedoeklussen zijn wasbaar tot 60°.

Specificaties:

Samenstelling: Polyester lus met roestvrije drukker. Verpakking bevat 5 theedoeklussen voor katoen en linnen. Kleur: Wit.

Meer keus:

  • Handdoeklussen voor keuken – of gastendoek van badstof
  • Handdoekknijpers voor theedoek en handdoek
  • Smal huishoudband om zelf lussen te maken – in wit of zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

  • Merk: Prym
  • Model:401206
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal katoenband.Smal katoenband: huishoudband voor naai- of herstelklusjesFournituren - Lint en band..

€0,85

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

Handdoek Knijpers.Handdoek Knijpers: voor keukendoeken zonder lusje.Theedoek zonder lusje? Of een ha..

€1,99

Tags: Prym, handdoeklusjes, lusjes voor aan een handdoek, naaivrij, hoeft niet genaaid te worden, lussen, lusje, theedoek, handdoek