Ontdek de Voordelen van de Prym Kleermakersliniaal - Voor als je zelf kleding maakt



Als je een fervent naai- of kleermakersliefhebber bent, is de Prym Kleermakersliniaal 611499 een onmisbaar hulpmiddel in je creatieve arsenaal. Deze veelzijdige liniaal biedt talloze voordelen die je naaiwerk naar een hoger niveau tillen.

1.    Accurate metingen: De Prym Kleermakersliniaal 611499 is voorzien van duidelijke en nauwkeurige meeteenheden. De schaal van de liniaal is weergegeven in centimeters en millimeters. Dit zorgt voor precisie in je snij- en tekenwerk, waardoor je perfect passende kledingstukken kunt creëren.

2.    Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, is deze liniaal ontworpen om lang mee te gaan. Het robuuste materiaal zorgt ervoor dat de liniaal niet snel beschadigd raakt, zelfs niet bij veelvuldig gebruik.

3.    Multifunctioneel: De Prym Kleermakersliniaal 611499 is niet alleen een meetinstrument; het dient ook als praktische snijliniaal en tekengereedschap. Met een NAAIWIELTJE of KRIJTPOTLOOD kun je eenvoudig patronen en markeringen aanbrengen op je stof.

4.    Diverse functies voor kledingconfectie: Met deze kleermakersliniaal kun je de volgende maten meten en aftekenen: zoomtoegift, knoopsgaten, vouwnaden bij bijvoorbeeld hals- en mouwuitsnijdingen of bij het broekkruis, de heup en de bochten van de taille. Waar nodig zijn uitsparingen in de liniaal opengelaten, zodat je gemakkelijk met een markeerstift de lijnen kunt volgen, die je nodig hebt.

5.    Maak eenvoudig knoopsgaten: Het aftekenen van knoopsgaten is super eenvoudig met behulp van deze naailiniaal. Verstevig de plaats waar jij het knoopsgat wilt maken met VLIESELINE en teken het knoopsgat af op de goede kant van de stof. Een knoopsgat naaien doe jij het beste met SIERSTEEKGAREN. Klaar met naaien? Steek een KOPSPELD in beide uiteinden van het knoopsgat om te voorkomen dat je uitschiet met jouw tornmesje bij het open tornen van het knoopsgat. 

 

Kortom, de Prym Kleermakersliniaal 611499 is een must-have hulpmiddel voor elke naai-enthousiasteling. Profiteer van nauwkeurige metingen, duurzaamheid en gebruiksgemak bij al je creatieve projecten. Ga vandaag nog aan de slag met deze handige kleermakersliniaal en ontdek zelf het verschil dat het maakt in je naaiwerk!

Maak jij steeds meer kleding helemaal zelf? Denk dan ook eens na over de aanschaf van de BOOGLINIAAL: een ideaal hulpmiddel voor gebogen vormen als de mouwkop, schouder, halslijn, heup en taille. Het snijden van patroondelen uit de stof gaat een stuk eenvoudiger met het CLOVER rolmes. Liever geen spelden gebruiken in de stof? Kies dan voor de handige WONDERCLIPS.

BONUSTIP: Superhandig voor het werken met patronen is het Opry KOPIEERPAPIER: breng eenvoudig patronen aan op stof en leer met behulp van een RADEERWIELTJE.

Veel plezier met jouw naaihobby!

Related products: