• Kopieerpapier - Voor overbrengen van patronen op stof en leer

Kopieerpapier

Kopieerpapier om patronen eenvoudig op de stof te kopiëren.

Fournituren - Patroonpapier voor overnemen patronen van kleding of borduurwerk op de stof. Met behulp van dit kopieerpapier voor stof breng jij een patroon of borduurmotief zonder moeite over op de stof. Jij ontvangt 5 vellen kopieerpapier, die jij meerdere keren kunt gebruiken. Behalve op stof kan jij de motieven ook overtrekken op leer, glas enzovoort. Verkoop per pak van 5 vellen.

Regulier patroonpapier leveren wij in vellen van 2 x 2mm. Ook voor het aftekenen op stof hebben wij diverse oplossingen.

Kopieerpapier voor naaipatronen en borduurmotieven

Als je kleding maakt met behulp van een patroon, gebruik je patroonpapier om hieruit de patroondelen te knippen en deze op de stof te spelden. In sommige gevallen is het papieren patroon niet voldoende, bijvoorbeeld als het een zeer ingewikkeld patroon is, of als je te maken hebt met veel markeringen, zoals bijvoorbeeld bij coupenaden of aangeknipt beleg. In zo'n geval biedt kopieerpapier voor stof uitkomst: met behulp van dit Burda kopieerpapier kun je het patroon en de aanwijzingen op het patroon rechtstreeks op de stof aanbrengen.

Kopieerpapier voor stof - Hoe werkt het?

Je legt het kopieerpapier tussen het patroon en de stof. Nu volg je met je RADEERWIELTJE de aanwijzingen op het patroon. Door met het radeerwieltje over de patroonaanwijzingen te gaan, druk je deze door op de stof. Zo heb je al je aanwijzingen rechtstreeks op de stof, waardoor je niet hoeft door te slaan. Dit scheelt tijd én fouten!

Gebruiksaanwijzing: Kopieerpapier op de tafel leggen, gekleurde zijde naar boven. Stof zo leggen dat de 'goede'stofkant boven ligt. Patroon op de stof vastmaken en naraderen. Gebruik jij het kopieerpapier voor borduurmotieven dan gebruik jij een potlood om de afbeelding doorte drukken. Zorg altijd voor een stevige ondergrond Jij kunt het kopieerpapier meerdere keren gebruiken.

Specificaties:

Inhoud: 5 vellen kopieerpapiervoor stof, borduurstof, leer, glas enzovoort. Afmeting per vel: 17 x 58cm. LET OP: NIET geschikt voor transparante stoffen en voor stoffen met een ruw, onregelmatig oppervlak.

Alles voor meten en markeren:

Kleding naaien en (vrij) borduurwerk Ijn afhankelijk van een juist patroon en maatvoering. HIER vind jij ons totale assortiment voor het afmeten en markeren van stoffen en patronen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kopieerpapier - Voor overbrengen van patronen op stof en leer

  • Merk: Opry
  • Model:10102
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

Goedkope verdwijnstiftGoedkope verdwijnstift - makkelijk markeringen aanbrengen op stofPatroonstift ..

€2,95

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

Goedkope markeerstift wateroplosbaarGoedkope markeerstift wateroplosbaar - makkelijk markeringen aan..

€3,49

Radeerwieltje glad - Voor raderen van patronen met kopieerpapier

Radeerwieltje glad - Voor raderen van patronen met kopieerpapier

RadeerwieltjeRadeerwieltje om patronen door te slaan op de stofFournituren - Radeerwieltje voor patr..

€3,95

Patroonpapier transparant - Patroonvel 2m2

Patroonpapier transparant - Patroonvel 2m2

Patroonpapier.Patroonpapier gebruik je om patronen over te trekken en patroondelen uit te knippen.Al..

€2,50

Tags: kleermakers kopieerpapier, kleermakers kopieerpapier kopen, kleermakers kopieerpapier bestellen, kleermakers kopieerpapier online kopen, kleermakers kopieerpapier online bestellen, kleermakers kopieerpapier kopen Haarlem, kleermakers kopieerpapier kopen A