Kopieerpapier voor Stof

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=266
Levertijd: Op Voorraad
€7,49
Aantal:

Kopieerpapier.

Kopieerpapier van Burda om je patronen eenvoudig op de stof te kopiëren.

Als je kleding maakt met behulp van een patroon, gebruik je patroonpapier om hieruit de patroondelen te knippen en deze op de stof te spelden. In sommige gevallen is het papieren patroon niet voldoende, bijvoorbeeld als het een zeer ingewikkeld patroon is, of als je te maken hebt met veel markeringen, zoals bijvoorbeeld bij coupenaden of aangeknipt beleg. In zo'n geval biedt kopieerpapier voor stof uitkomst: met behulp van dit Burda kopieerpapier kun je het patroon en de aanwijzingen op het patroon rechtstreeks op de stof aanbrengen.

Hoe werkt het? Je legt het Burda kopieerpapier tussen het patroon en de stof. Nu volg je met je radeerwieltje de aanwijzingen op het patroon. Door met het radeerwieltje over de patroonaanwijzingen te gaan, druk je deze door op de stof. Zo heb je al je aanwijzingen rechtstreeks op de stof, waardoor je niet hoeft door te slaan. Dit scheelt tijd én fouten!

Gebruiksaanwijzing: Kopieerpapier op de tafel leggen, gekleurde zijde naar boven. Stof zo leggen dat de 'goede'stofkant boven ligt. Patroon op de stof vastmaken en naraderen.

Als de kopieerlijnen niet op de stof gaan, dan moet een zachtere ondergrond (krant of karton) gebruikt worden.

Kopieerlijnen worden door wassen of chemische reiniging verwijderd. Uitgebreide gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Inhoud: 2 vellen kopieerpapier 83 x 57cm in wit en geel.

Let op: Niet geschikt voor transparante stoffen en voor stoffen met een ruw, onregelmatig oppervlak.

©Bink Fournituren 2012-2020