HELP: het trekkertje van je rits is afgebroken – Wat nu?



Heb je ooit meegemaakt dat het lipje van je rits plotseling afbreekt? Het kan erg frustrerend zijn, vooral als je de ritssluiting niet meer kunt gebruiken van jouw favoriete broek, jas of tas. Maar maak je geen zorgen! In deze blogpost delen we enkele handige en eenvoudige oplossingen om het probleem van een kapotte ritstrekker op kunt lossen. Ontdek hoe je je geliefde kledingstukken kunt redden zonder de hulp van een kleermaker, en leer enkele trucjes om tijd en geld te besparen. Lees verder en ontdek wat je kunt doen als het lipje van je rits is afgebroken.

1. Ritstrekker vervangen? Gebruik een paperclip of veiligheidsspeld

Een snelle en eenvoudige oplossing om je rits te blijven gebruiken, is het gebruik van een paperclip of een VEILIGHEIDSSPELD. Schuif de paperclip of veiligheidsspeld door het gat waar het trekkoordje normaal gesproken zou zitten en gebruik dit als een vervangend handvat. Het is misschien niet zo handig als het originele trekkertje, maar het kan je uit de nood helpen totdat je een permanente oplossing hebt gevonden.

2. Ritstrekker repareren? Maak een nieuw trekkoordje van een touwtje of lint

Als je een beetje handig bent, kun je zelf een nieuw trekkoordje maken met behulp van een touwtje of lint. Meet de lengte die je nodig hebt, bind het stevig vast aan de ritssluiting en knip de uiteinden af. Je kunt creatief zijn en een touwtje of lint gebruiken dat past bij de stijl van je kledingstuk, waardoor het er zelfs beter uit kan zien dan het originele trekkoordje. Toch liever een kant- en klare oplossing? DEZE ritstrekker hulp is een handige en voordelige oplossing en leverbaar in verschillende kleuren.

3. Ritstrekker kapot? Vervang de hele ritstrekker

Als het trekkoordje van je rits niet te repareren is of als je een meer permanente oplossing wilt, overweeg dan om de hele ritstrekker te vervangen. HIER vind je een overzicht met allerlei ritstrekkers, zodat je deze kunt aanpassen op jouw stijl of gewenste materiaal. Ritstrekkers leveren wij al VANAF €2,50. Moeilijk om dit zelf te doen? Nee hoor: Een ritstrekker is eenvoudig te plaatsen: je klikt hem open, schuift hem door het riddertje van de rits, klikt hem weer dicht en ... klaar!

Ook voor een nieuwe ritssluiting ben jij bij ons aan het juiste adres, kijk HIER maar! Niet zeker wat voor rits jij nodig hebt? Geen zorgen: ook daar hebben we een handige BLOGPOST over gemaakt.


Related products: