• LAATSTE: Ritstrekker Leren lipje - Nieuw lipje voor een ritssluiting OP=OP

Nieuwe trekkertje voor rits

Nieuwe trekkertje voor ritssluiting om de rits te sluiten.

Fournituren: Goedkope Ritsschuiver. Het is een bekend probleem: het trekkertje van de rits van jouw jas is afgebroken. Weleens geprobeerd om een rits te openen of te sluiten, wanneer de ritstrekker ontbreekt? Dat valt nog vies tegen, hè? Deze voordelig ritsschuiver van Opry, kun jij eenvoudig aan jouw rits klikken. Open het vederhaakje van de ritstrekker en schuif dit door de opening, waar de oude ritsschuiver gezeten heeft. Klik het slotje dicht en jouw ritssluiting is weer klaar voor gebruik. En deze voordelige ritstrekker is nu nog in de aanbieding ook!

Ritstrekkers leveren wij in allerlei varianten. Heb jij een zware, moeilijk te openen rits van bijvoorbeeld een slaapzak of voortent? Met de handige Ritstrekker Hulp schuif jij de rits een stuk gemakkelijker open en dicht. Ga jij een nieuwe rits inzetten? Gebruik voortaan Wondertape van Prym en plak de ritssluiting direct op de juiste plek voor het naaien.

Nieuw lipje voor jouw rits.

Een bekend probleem: een jas is nog prima, de ritssluiting ook, enkel het lipje waarmee jij de rits open en dicht schuift is afgebroken. Indien de ronde opening, waarin de trekker van de rits was gemonteerd, nog intact is, is dit probleem eenvoudig te verhelpen. De ritstrekkers van Prym zijn voorzien van een karabijnslotje/vederhaakje, dat jij kunt openen en sluiten. Zo zet jij de nieuwe trekker in 2 tellen aan jouw rits.

Hoe werkt het?

Check voordat jij de trekker bestelt, of jij een intacte opening hebt om het slotje straks door te klikken. Verwijder (restanten van) de oude trekker. Klik het vederhaakje van de nieuwe trekker open met een tangetje of gewoon voorzichtig met jouw vingers. Haal het haakje door de opening van de rits en klik het slotje voorzichtig dicht. Klaar! Die jas kan jij morgen weer aan.

Specificaties:

Samenstelling: Metaal / Leer. Kleur: Zwart. Afmeting metalen lipje: 2,5cm. Verkoop per stuk.

Nog meer voor jouw rits:

Bekijk HIER ons totale assortiment aan ritstrekkers. De ritstrekker hulp is een handig hulpmiddel voor zware of onhandige ritsen, zoals in een slaapzak, koffer of tent. En met Prym Wondertape kan echt iedereen een rits inzetten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE: Ritstrekker Leren lipje - Nieuw lipje voor een ritssluiting OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model:582101-38
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50
  • €1,95


Gerelateerde producten

LAATSTE: Ritstrekker Zwart-Grijs - Rits lipje vervangen OP=OP

LAATSTE: Ritstrekker Zwart-Grijs - Rits lipje vervangen OP=OP

Nieuwe trekker voor een ritsNieuwe trekker voor een ritssluiting om de rits te sluiten.Fournituren: ..

€1,95 €2,50

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Ritstrekker hulp - Ideaal voor jas, slaapzak  enz - Kies een kleur

Ritstrekker hulp - Ideaal voor jas, slaapzak enz - Kies een kleur

Handig trekkertje voor ritsHandig trekkertje voor ritssluiting om de rits te sluiten.Fournituren: Ri..

€1,00

Tags: fournituren ritstrekker, fournituren ritsschuiver, fournituren rits schuiver, rits schuiver, Prym rits schuiver, ritstrekker, ritsschuiver, Prym, Prym ritstrekker, Prym ritschuiver, Rits schuiver kopen, Rits schuiver bestellen, rits schuiver online kopen, rits kapot, rits herstellen, rits repareren, rits vernieuwen, rits inzetten, rits maken