Knoop om zelf te bekleden

Knoop om zelf te bekleden – Stofknoop 19mm 5 stuks

Fournituren – Stofknopen om zelf te maken: en bijzonder effect op zelfgemaakte of op herstelde kleding. Deze stofknopen van 19mm Ø kan jij zelf bekleden. Bij de stofknopen ontvang jij een sjabloon om de stof mee af te meten, die jij nodig hebt, evenals het benodigde gereedschap. Je ontvangt 2 handige hulpstukjes, waarmee jij heel eenvoudig de knopen gaat bekleden. Vervolgens kan jij de stofknopen aan het steeltje vastnaaien. Makkelijk dus! Verkoop per 5 stuks.

Behalve in deze maat zijn de stofknopen nog in veel meer maten leverbaar. Heb jij al eerder stofknopen gemaakt en het gereedschap bewaard? Kies dan voor de versie zonder gereedschap. Met ons allesnaaigaren kan jij de knoop vastnaaien. Toch liever een kant-en-klare knoop? Kijk dan HIER maar eens: knopen genoeg.

Stofknopen – hoe en waarom?

Wij maken het regelmatig mee in onze ‘stenen’ winkel in Haarlem: de eindeloze zoektocht naar de juiste knoop. Mis jij een knoop aan jouw favoriete bloesje, dan is dit meestal nog niet zo gemakkelijk. Dezelfde knoop vind je vrijwel nooit, een ander model is vaak lastig. Wil jij iets anders dan de standaard huis-tuin en keukenknoop, dan is een stofknoop een goed alternatief. De stofknoop bekleed je eenvoudig met een stukje stof, dat jij ergens uit de kleding haalt. Kleine moeite, groot plezier!

Stofknopen – hoe werkt het?

Jij ontvangt de stofknopen voorzien van een sjabloon om de juiste hoeveelheid stof te meten en te knippen. Gebruik hiervoor stof die je ‘over’ hebt in de kleding, bijvoorbeeld uit een stuk van de zoom of uit een stuk beleg. Leg de stof midden boven het witte hulpstuk en leg het eerste gedeelte van de knoop erin. Voeg nu de meegeleverde achterkant van de knoop toe en druk alles aan met behulp van het blauwe hulpstuk. Vervolgens kan jij de knoop aan het steeltje vastnaaien.

Stofknopen – extra tips:

Een paar handigheidjes waardoor het maken van stofknopen nog eenvoudiger wordt. Knip eerst een vierkantje uit de stof, waar je de knoop van wilt maken. Leg de sjabloon erop en vouw de stof dubbel: nu kan jij eenvoudig langs de halve cirkel knippen, waardoor je een mooie ronde cirkel krijgt. Werk je met bedrukte stof? Maak dan een sjabloontje uit patroonpapier met de uiteindelijke ronding van de knoop uitlaat – zo kan jij passen, dat jij steeds hetzelfde stukje van het patroon op de knoop krijgt. Gebruik je DIT werktuig voor stofknopen, dan wordt het allemaal nog makkelijker.

Specificaties:

Samenstelling: Messing, roestvrij, zilverkleurig. Gereedschap van kunststof. Doorsnede van de knoop is 19mm. Afhankelijk van de gekozen stof wasbaar tot 60°. Verkoop per 5 stuks.

Meer opties:

De stofknopen zijn leverbaar in verschillende maten, met of zonder gereedschap. Vergeet je niet om naaigaren mee te bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofknopen 19 mm - 5 stuks met sjabloon en gereedschap

  • Merk: Prym
  • Model:323216
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,20
  • €5,00


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

Stofknopen 15 mm - 6 stuks

Stofknopen 15 mm - 6 stuks

Knoopjes om zelf te bekledenKnoopjes om zelf te bekleden – Stofknoopjes 15mmFournituren – Knopen vin..

€3,49

Stofknopen 19 mm - 5 stuks

Stofknopen 19 mm - 5 stuks

Knopen om zelf te bekledenKnopen om zelf te bekleden – Stofknopen 15mmFournituren – Knopen vinden va..

€3,95

Tags: Stofknopen kopen, stofknopen bestellen, stofknopen online kopen, stofknopen online bestellen, knoop bekleden, zelf knoop bekleden, zelf stofknopen maken, stofknopen maken, stofknoop, knoop voor stof, beklede knoop, knoop van stof, fabric button, prym, zelf knopen maken, zelfgemaakte knopen