• Duurzaam: Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet

Wolwasmiddel.

Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet en biologische olijfoliezeep om je wollen kleding in goede staat te houden. Wol is een heerlijk materiaal om te dragen. Het is behaaglijk warm, zacht en beschermt tegen weersinvloeden. Wanneer je wol goed onderhoudt, heb je er jaren plezier van. Van nature is wol voorzien van wolvet, ook wel lanoline genoemd. Het geeft de wol een natuurlijke beschermlaag tegen vuil en kou. Bovendien zorgt het ervoor dat de wol licht elastisch blijft, waardoor de wol minder snel slijt of beschadigd raakt.

De meeste wasmiddelen, ook speciale fijnwasmiddelen, zorgen er onbedoeld voor dat de wol haar natuurlijke lanoline verliest. Door je 100% wollen kleding te verzorgen met Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet van Sonett voeg je weer lanoline aan de wol toe, waardoor je de wol als het ware in haar oorspronkelijke staat herstelt.

Het wolwasmiddel is zuinig in het gebruik: voor een volle wasmachine met 4-5 kilo wasgoed voeg je slechts 1/2 theelepel toe in het bakje van de wasverzachter. Het wolwasmiddel wordt zo toegevoegd aan het laatste spoelwater en zorgt op die manier voor de nodige bescherming. Ook bij gebruik in de handwas heb je slechts 1/2 theelepel nodig.

Samenstelling: 15-30 % natuurlijk wolvet, 5-15 % niet-ionische tensiden (suikertensiden) en 1-5 % cetylalcohol zorgen voor fijne verdeling van het wolvet in het water zodat het zich aan de vezels kan hechten; <1 % plantaardig verdikkingsmiddel, etherische lavendelolie, citraat, balsamische toevoegingen, water tot 100 %. Alles verzameld uit gecontroleerde biologische landbouw/wildverzameling.

Inhoud: 300 ml.

Bij gebruik voor wollen luierbroekjes zorgt de lanoline ervoor dat je baby veel minder last heeft van luieruitslag.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet

  • Merk: Sonett
  • Model:865239
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

Kledingborstel voor wol.Kledingborstel voor wol - kasjmier kledingborstel.Borstels van echt haar – K..

€24,95

Tags: Wolwasmiddel, fijnwasmiddel, bio wasmiddel, biologisch wasmiddel, sonett, sonett wasmiddel, wolkuur, lanoline, wolvet, natuurlijk wolvet, wasmiddel voor wol, wasmiddel voor kasjmier, wasmiddel voor wollen truien, wasmiddel voor wollen luierbroekjes, wasmiddel tegen huiduitslag, eucalan