• Hortensia - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder tellen

Borduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Hortensia.

Borduurpakket zonder tellen - Voorbedrukt borduurpakket. No count stitch: Borduren wordt een stuk gemakkelijker, wanneer jij werkt zonder telpatroon. Jij borduurt in kruissteek op de voorbedrukte stof, zodat jij precies kunt zien waar je welke kleur moet gebruiken. Dit borduurpakket met een mooie hortensia plant bevat alles, dat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de bedrukte borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof gedrukt: gemakkelijker wordt het niet! De kruisjes borduur je met mouline borduurgaren - je borduurt met 2 draden in kruissteek, 5 kr/cm: duidelijk zichtbare kruisjes dus. Afmeting: 40 x 40cm. Niveau: Medium - vanaf 13 jaar. Verkoop per stuk.

Dit borduurpakket wordt op bestelling geleverd. Houd rekening met ongeveer een week levertijd.

In dit borduurpakket vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij dezelfde afbeelding nog eens borduren? In onze VOORDEELVERPAKKING met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Om jouw borduurgaren en jouw borduurspulletjes te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Veel mensen zien optegen het telwerk van een borduurpakket met een telpatroon. Speciaal hiervoor heeft Needle Art World deze voorbedrukte borduurpakketten in haar assortiment. De stof is voorbedrukt in heldere, goed te onderscheiden kleuren die corresponderen met de kleurnummers op de kleurenkaart.

Alles dat je nodig hebt.

Een borduurpakket vanNeedle Art World bevat alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat het voorbedrukte borduurpakket een duidelijk Nederlandstalige instructie. Het borduurpatroon is op de borduurstof voorbedrukt en het patroon is bovendien nogmaals toegevoegd op papier. Je kunt dus direct aan de slag! Toch liever een andere afbeelding? HIER kan je kiezen.

Specificaties:

Materiaal: Voorbedrukte borduurstof en borduurgaren: 100% katoen. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen - EXTRA: jij ontvangt het borduurpatroon ook op papier. Model: Hortensia - Hydrangea. Dit borduurpakket is geschikt voor een enigzins gevorderde handwerk(st)er - jij borduurt 5 kruisjes op 1cm (14-count).

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. En in onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes mouline borduurgaren voor jouw volgende project!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hortensia - Voorbedrukt borduurpakket

  • Merk: NeedleartWorld
  • Model:nw-nc640-088
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €34,50


Gerelateerde producten

Borduurschaartje -  Ooievaarsschaar 12cm

Borduurschaartje - Ooievaarsschaar 12cm

OoievaarschaartjeOoievaarschaartje voor borduur en naaiwerk – Scherpe, fijne puntFournituren – Handw..

€8,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

Pink Tulips - Voorbedrukt borduurpakket

Pink Tulips - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder tellenBorduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Roze tulpen.Borduurpakket zo..

€34,50

Elegant Floral Arangement - Voorbedrukt borduurpakket

Elegant Floral Arangement - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder tellenBorduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Bloemenboeket.Borduurpakket ..

€34,50

Tags: voorbedrukt borduurpakket