• Voorbedrukt borduurpakket - Cherry Blossom Fan

Borduren voor starters.

Borduren voor starters: Voorbedrukt borduurpakket Japanse waaier.

Borduren is het gemakkelijkst wanneer jij werkt zonder telpatroon. Net begonnen met borduren? Of zoek jij een eenvoudig borduurpakketje, zonder telwerk en teveel nadenken? Dit borduurpakket met een Japanse waaier is een eenvoudig borduurpakketje om te kunnen starten met deze leuke hobby. In dit complete borduurpakket vind jij alles, dat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de bedrukte borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof gedrukt: gemakkelijker wordt het niet! De kruisjes borduur je met mouline borduurgaren - je borduurt met 2 draden in kruissteek. Zo maak je kennis met zowel het lezen van een borduurpatroon als met het borduren van een afbeelding. Een aantal dagen lekker borduren en voor jij het weet heb jij een mooi schilderijtje om op jouw kamer op te hangen! Afmeting: 12 x 12cm. Zeer eenvoudig - vanaf 7 jaar. Verkoop per stuk.

In dit borduurpakket vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij dezelfde afbeelding nog eens borduren? In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Om jouw borduurgaren en jouw borduurspulletjes te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren en een houten garenhouder om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Als jouw pakket niet te groot is, neem je het ook gemakkelijk mee voor onderweg. Ook veel kinderen vinden borduren erg leuk. Zij maken kennis met geconcentreerd werken, het volgen van een patroon en het werken met stof en garen. Bovendien is de herhaalde beweging van het borduren van kruisjes erg goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Alles dat je nodig hebt.

Een borduurpakket vanNeedle Art World bevat alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat dit kleine borduurpakketje een duidelijk Nederlandstalige instructie. Het borduurpatroon is op de borduurstof voorbedrukt en het patroon is bovendien nogmaals toegevoegd op papier. Je kunt dus direct aan de slag! Toch liever een andere afbeelding? HIER kan je kiezen.

Specificaties:

Materiaal: Voorbedrukte borduurstof en borduurgaren: 100% katoen. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen - EXTRA: jij ontvangt het borduurpatroon ook op papier. Model: Kersenbloesem Waaier - Cherry Blossom Fan. Dit eenvoudige borduurpakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. En in onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes mouline borduurgaren voor jouw volgende project!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voorbedrukt borduurpakket - Cherry Blossom Fan

  • €8,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Tags: borduurpakket voorbedrukt, borduurpakket, geen telpatroon, kruissteek, borduren, voorgedrukt, bedrukte borduurstof, voorbedrukt borduurpakket, voorgedrukt borduurpakket, gemakkelijk borduurpakket, beginners, starters, startpakket borduren