• Variotang Drukknopen Reparatiesetje

Drukknopen Tang kapot?.

Drukknopen Tang kapot? Reparatiesetje voor Prym Variotang.

Fournituren: Met de Prym Variotang bevestig je heel eenvoudig drukknopen, jeansknopen en ringen in stof, zeildoek en leer. Met de Prym Vario-tang gaat het bevestigen van drukknopen zoveel eenvoudiger. De Prym drukknopentang is geschikt voor alle drukknopen uit het Prym-assortiment die je niet vastnaait maar door de stof slaat. Is jouw drukknopentang niet de nieuwste meer? Met dit reparatiesetje zorg jij ervoor dat je weer jarenlang vooruit kunt met jouw tang. Het reparatiesetje voor de Variotang bevat 10 kunststof ringetjes om jouw tang te repareren.

De Variotang levert Prym zowel in een standaard versie als in een complete set met een startvoorraad knopen en bevestigingsmateriaal. Ponsstempels voor het maken van gaatjes in stof, leer of karton kun jij los bestellen. Bewaar alle onderdelen die jij bij de drukknopen ontvangt altijd goed : van de meest verkochte soorten zijn er namelijk ook navullingen beschikbaar, zonder bevestigingsmateriaal.

Herstelset voor jouw Prym Variotang.

Drukknopen om vast te naaien kent iedereen. Daarnaast voert Prym een uitgebreid assortiment aan zogenaamd niet-vernaaibare drukknopen. Met de Prym Vario drukknopentang bevestig je alle niet-vernaaibare drukknopen uit het Prym-assortiment. Op den duur kunnen de kunststof ringetjes, waar jij de drukknopen inlegt, beschadigd raken. Met deze inlegstukjes van kunststof herstel jij jouw tang snel en blijvend.

Ook voor ringen en schijven.

Het gedeelte van de Variotang, waar jij de hulpstukjes in plaatst bij het verwerken van (druk)knopen, heeft best wat te lijden. Door het veelvuldig plaatsen en verwijderen, vertonen de kunststof onderdeeltjes na verloop van tijd slijtage. Of misschien ben jij zelfs een inlegstukje kwijt geraakt. Met deze kunststof inlegstukjes kun jij jouw tang weer repareren.

Dit zijn GEEN Ponsstempels.

Voor de duidelijkheid: jij gebruikt het reparatiesetje voor de basis van jouw tang - het zijn dus GEEN ponsstempels. Ponsstempels om gaatjes in stof of leer te maken, kun jij los bestellen. De hulpstukjes die jij nodig hebt om de verschillende drukknopen, ringen of jeansknopen te bevestigen, worden meegeleverd bij de basissets knopen en ringen.

Specificaties:

10 kunststof ringetjes voor de uiteinden van jouw Prym Variotang. Materiaal: Stevig Kunststof.

Basisuitrusting voor bevestiging van Prym Drukknopen:

  • Prym Variotang
  • Prym Variotang Set inclusief startvoorraad en materiaal
  • Set met ponsstempels voor jouw Variotang

Bewaar alle materiaal dat jij bij drukknopen ontvangt altijd goed - zo kun jij de volgende keer gebruik maken van een verpakking met navulling drukknopen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Variotang Drukknopen Reparatiesetje

  • Merk: Prym
  • Model:673126
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,70


Gerelateerde producten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Drukknopen Tang.Drukknopen Tang: ook voor ringen en jeansknopen.Met de Prym Variotang bevestig je he..

€17,40

Drukknopen Jersey Tandring 10mm  - Navulling 20 stuks

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Navulling 20 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog niet welke drukknopen voor welke stof geschikt zijn? Kijk dan even bij..

€11,20

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Variotang Startset.Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.Met de Prym Variotang bevestig ..

€54,95

Ponsstempels voor Variotang

Ponsstempels voor Variotang

Accessoires Variotang.Accessoires Variotang: extra ponsstempels voor Prym variotang.Met de Prym Vari..

€7,90

Tags: Variotang, tango voor drukknopen, drukknopentang, drukknoop tang, tang voor drukknopen, tang voor jeansknopen, ponsstempels, gaatjes ponsen, gaatjes ponzen, gaatjes maken, gaatjestang, drukknopen inslaan, jeansknopen inslaan, jeansknoop, drukknoop, knoop, ringen en schijven, variotang kapot, variotang repareren, variotang herstellen, herstelset variotang, reparatieset variotang, inlays variotang, inlay variotang, onderdelen variotang