• Knoop Metaal Goud 15mm - Per stuk

Gouden knoop.

Gouden knoop voor jasjes en vesten.

Fournituren: Gouden Uniformknoopje. Dit klassieke, goudkleurige uniformknoopje is van metaal en voorzien van een klassiek gegraveerd wapen. De knoop is netjes afgewerkt en voorzien van een zogenaamde steelbevestiging: een ronde opening op een steeltje aan de onderkant van de knoop, waarmee je deze aan de kleding kunt vastzetten. Afmeting: 15mm. Verkoop per stuk.

De goudkleurige knoop wordt meestal gebruikt voor de mouwen van jasjes, blazers en vesten. De grotere uitvoering van 20mm kun je gebruiken voor de sluiting van hetzelfde jasje. Zet knopen altijd vast met Supersterk naaigaren van Gütermann.Liever zilverkleurige knopen op jouw jasje? Ook hiervoor kun jij bij ons terecht.

Uniformknoop, goudkleurig.

Deze goudkleurige metalen knoop zie je vaak op klassieke jasjes, jassen en blazers. De knoop met een inscriptie van een klassiek wapen werd van origine gebruikt op (gala)uniformen van maritiem en marinepersoneel. Het betreft een stevige metalen knoop, die je met behulp van het oogje onder de knoop aan de mouwen van een jas kunt naaien. Ook voor epauletten op de schouders is dit een mooie afmeting.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur Supersterk Naaigaren van Gütermann. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Doorsnede: 15mm. Knoop met steeltje; geschikt als sluiting voor mouwen. Wasbaar tot 60°.

Alternatieven en extra’s:

Heb jij dezelfde knopen nodig voor de sluiting van hetzelfde jasje? Geen nood: wij leveren dezelfde knoop ook in 20mm doorsnee. Of kies voor een vergelijkbare combinatie in zilverkleurige uitvoering. Vergeet jij het naaigaren niet?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop Metaal Goud 15mm - Per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:81141.24-040
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,85


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Maritieme knoop.Maritieme knoop voor colberts en jasjes.Dill knoop, zilverkleurig metaal , met steel..

€1,00

Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

Maritieme knoop.Maritieme knoop voor op de mouw.Dit klassieke, zilverkleurige ankerknoopje is van me..

€0,70

Knoop Metaal Goud 20mm - Per stuk

Knoop Metaal Goud 20mm - Per stuk

Gouden knoop.Gouden knoop voor jasjes en vesten.Fournituren: Gouden Uniformknoop. Deze klassieke, go..

€0,90

Tags: Losse knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, knoop met anker, ankerknoop, marineknoop, knoop voor marinejasje, metalen knoop, knoop metaal