• Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

Maritieme knoop.

Maritieme knoop voor op de mouw.

Dit klassieke, zilverkleurige ankerknoopje is van metaal en voorzien van een klassieke versiering in de vorm van een anker. De knoop is netjes afgewerkt en voorzien van een zogenaamde lusbevestiging: een ronde opening op een steeltje aan de onderkant van de knoop, waarmee je deze aan de kleding kunt vastzetten. Verkoop per stuk.

Deze knoop heeft een doorsnede van 14 mm en wordt meestal gebruikt als sluiting voor mouwen of epauletten van jassen en colberts. Er is ook een grotere uitvoering beschikbaar van 21mm, die je kunt gebruiken voor de sluiting van hetzelfde jasje. Zet knopen altijd vast met sterk garen, dat iets dikker is dan normaal naaigaren. Je kunt bijvoorbeeld linnen garen gebruiken of supersterk naaigaren van Gütermann. Vergeet niet om ook een setje met voordelige naalden mee te bestellen.

Ankerknoop, zilverkleurig.

Deze zilverkleurige metalen knoop zie je vaak op klassieke jasjes, jassen en colberts. Het is een variant op de welbekende goudkleurige ankerknoop, die van oorsprong werd gebruikt op uniformen van maritiem en marinepersoneel. Het betreft een stevige metalen knoop, die je met behulp van het oogje onder de knoop aan de jas kunt naaien.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur stevig garen, zoals bijvoorbeeld ijzergaren. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Doorsnede: 14mm. Knoop met lus; geschikt als mouwknoop of voor op schouders. Tevens leverbaar in 21mm. Wasbaar tot 60°.

Direct meebestellen:

Bestel direct naaigaren mee in de juiste kleur om de knoop aan te zetten. Gebruik een stevig, dikker naaigaren zoals bijvoorbeeld ijzergaren of supersterk naaigaren van Gütermann. Heb jij dezelfde knopen nodig voor de sluiting? Geen nood: wij leveren dezelfde knoop ook in 21mm doorsnee. Bestel een goedkoop setje naalden mee, dan heb je alles dat je nodig hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop Anker Zilver 14mm - Per stuk

  • Merk: Dill
  • Model:190512
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,70


Gerelateerde producten

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Gütermann IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Knoop Anker Zilver 21mm - Per stuk

Maritieme knoop.Maritieme knoop voor colberts en jasjes.Dill knoop, zilverkleurig metaal , met steel..

€1,00

Tags: Losse knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, knoop met anker, ankerknoop, marineknoop, knoop voor marinejasje, metalen knoop, knoop metaal