• Theedoek Ruit Blauw - Prima droogdoek 100% katoen

Koksdoek.

Koksdoek: een lekkere grote theedoek, horeca-kwaliteit.

Theedoek kopen? Met deze grote geruite theedoek van maar liefst 70 x 70cm kun je een hele afwas probleemloos afdrogen. De grote horeca theedoek, ook wel bekend als koksdoek of pompdoek, is van 100% katoen en heeft een klassiek geblokt patroon. De katoenen theedoek neemt goed op en is ook snel weer droog. Door de voltwijn dubbeldraads platbinding van de katoen is de theedoek erg sterk en duurzaam en prima wasbaar, ook op hoge temperaturen. Een horeca-theedoek kan tegen een stootje en gaat jaren mee. Wist je dat als je een theedoek strijkt na het wassen, deze nog veel meer vocht opneemt? De theedoek heeft 2 ophanglussen. Verkoop per stuk.

Combineer en hang een leuke set in je keuken. Onze GEBLOKTE keukenhanddoeken combineren prima met de kleur van je geruite theedoek!

Horeca theedoek: wat is dat?

Wat is eigenlijk horeca-textiel? Bij een horeca theedoek wordt vooral gekeken naar duurzaamheid en kwaliteit, meer dan naar uitstraling en finish. Deze sterke theedoek heeft een wat gedekte kleur en soms zie je in het weefsel wat dikkere draden. De nadruk bij de productie van deze theedoek ligt dan ook op functionaliteit en vochtopname: met deze krachtpatser van een theedoek maak je probleemloos ook een grote vaat helemaal droog!

Multifunctionele keukendoek.

Deze geruite theedoek wordt ook wel koksdoek genoemd: een kok heeft graag zo’n blokdoek aan zijn sloof hangen om zijn handen mee te drogen of af te vegen. Een andere naam voor deze geblokte theedoeken is pompdoek: vroeger hing er naast de pomp op het dorpsplein of op de boerderij vaak een katoenen doek in dit geruite motief.

Specificaties:

Samenstelling: 100% dubbeldraads voltwijn katoen. Afmeting: 70 x 70cm. Kleur: Blauw. Ook in ROOD leverbaar. Voorzien van 2 stevige ophanglussen.

Wasvoorschrift:

De theedoek is prima wasbaar. De theedoek is wasbaar tot 95°, bijvoorbeeld bij zware vervuiling. Behandel vet- of sausvlekken altijd voor met een Dr Beckmann VLEKKENDUIVEL: je zult zien dat jouw doeken dan weer mooi schoon uit de wasmachine komen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Theedoek Ruit Blauw - Prima droogdoek 100% katoen

  • Merk: Wecoline
  • Model:11004500
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Keuken Handdoek - Blauw geblokt

Keuken Handdoek - Blauw geblokt

KeukendoekKeukendoek: blauw/wit geblokte handdoek voor in de keukenFournituren - Huishoudtextiel: Ee..

€6,95

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

Handdoek Knijpers.Handdoek Knijpers: voor keukendoeken zonder lusje.Theedoek zonder lusje? Of een ha..

€1,99

Glazendoek halflinnen voor streeploos glaswerk

Glazendoek halflinnen voor streeploos glaswerk

Droogdoek voor glaswerk.Droogdoek voor glaswerk: een lekkere grote theedoek voor streeploos drogen v..

€7,95

Tags: Theedoek, droogdoek, geruite theedoek, theedoek ruit, geruite droogdoek, droogdoek ruit, pompdoek, koksdoek, keukendoek, theedoek katoen, theedoek DDDDD, theedoek Elias, theedoek horeca kwaliteit, professionele textiel, keukentextiel, aanbieding theedoek, voordeel theedoek, voordelige theedoek, theedoek aanbieding, theedoek reclame, theedoek afgeprijsd, theedoek goedkoop, goedkope thedoek, theedoek budget, budget theedoek