• Strijkonderlegger - Wordt OP BESTELLING geleverd

Strijkonderlegger.

Strijkonderlegger te gebruiken op alle gladde oppervlakken.

Met deze handige strijkdeken kun je snel en praktisch even wat strijkwerk doen. De strijkdeken is ideaal als je klein behuisd bent: in plaats van een strijkplank die veel plek nodig heeft, leg je de strijkdeken eenvoudig op een tafel, bureau of ander werkblad en strijk je snel even wat weg. Ook voor je naaitafel is een strijkdeken super makkelijk! Als je kleding aan het naaien bent, kun je met behulp van de strijkdeken het nodige strijkwerk verrichten. Bovendien is de strijkdeken voorzien van een handig raster, met maten en hoekte-graden. Aan de zijkant heb je nog een aantal handige opbergvakken ook! Afmeting: 50 x 92cm. Verkoop per stuk.

Naaien en strijken.

Tijdens naai- en verstelwerk is je strijkijzer een praktische hulpkracht! Het gebruik van het strijkijzer helpt je om precies en nauwkeurig te werken. Toch laat je dit vaak achterwege: misschien heb je geen zin in alle rompslomp van het ophalen en neerzetten van je strijkplank. Bovendien is zo’n strijkplank ook al snel een sta-in-de-weg. Prym heeft hier iets op gevonden: namelijk een multifunctionele strijkonderlegger! Makkelijk strijken zonder veel ruimteverlies.

Praktisch formaat.

Even een zoom omstrijken, een naad platpersen of naadband op de patroondelen strijken: ongemerkt heb je je strijkbout bij het naai- en verstelwerk vaker nodig dan je zou denken. De handige strijkonderlegger kun je eenvoudig op je werkblad leggen. De strijkdeken heeft een praktisch formaat van 50 x 92cm. Bovendien is de bovenkant voorzien van een handige opdruk: je vindt een centimeterraster, verschillende hoekte-graden en hoekmarkeringen. Ideaal om naden netjes om te vouwen of om bij het quilten mooie rechte driehoeken te verwerken.

Handige opbergvakken.

De strijkonderlegger heeft aan de zijkant een klittenband rand met een aantal verwijderbare zakjes. Hier kun je je accessoires in kwijt, maar haal je het zakje er ook gemakkelijk af om even wat spulletjes mee te nemen naar je naaimachine. In de handige opberglussen steek je gemakkelijk een schaar of een rolmes. En als klap op de vuurpijl heb je nog een speldenkussen ook. Alles bij de hand dus!

Je kunt de strijkdeken gebruiken voor je naaiwerk, maar ook als je alleen een blousje of broek wilt strijken, pak je de strijkdeken uit de kast om even snel je ding te kunnen doen. Door het handige formaat leg je de strijkdeken gemakkelijk op de eettafel, een bureau of je keukenblad. Gemak dient de mens!

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Afmeting: 50 x 92cm. Geschikt voor alle standen van je strijkijzer; NIET wasbaar. Dit product wordt speciaal voor jou besteld. Houd daarom rekening met een levertijd van 8-9 dagen.

Welke accessoires heb je nodig?

Ken je de andere handige strijkaccessoires van Prym? Denk aan een handig neerzetvlak, om te voorkomen dat je strijkijzer brand- of schroeivlekken veroorzaakt. Of wat dacht je van die handige strijkvingers? Zo kun je ook moeilijk bereikbare oppervlakken strijken, zonder risico om je vingers te branden. Het handige Mini Perstrijkijzer van Prym tenslotte is ideaal voor al het fijne en precisie-strijkwerk!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkonderlegger - Wordt OP BESTELLING geleverd

  • Merk: Prym
  • Model:611926
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €39,95


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Neerzetvlak voor Strijkbout

Neerzetvlak voor Strijkbout

Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.Een siliconen nee..

€9,50

Tags: Strijkdeken, strijkwerk, kleine strijkplank, studentenkamer, strijkonderlegger, strijken, strijkijzer, prym, prym strijkijzer strijkwerk bij het naaien