• Stopcontactborstel - Borstel voor stekkerdozen

Borstel voor stekkerdozen.

Borstel voor stekkerdozen: voorkomt stofvorming en kortsluiting.

Borstelwerk - Borstels met echt haar: Handig borsteltje voor het stofvrij houden van stopcontacten, stekkerdozen en verlengsnoeren. Deze borstel is zo ontworpen dat jij stof uit stopcontacten gemakkelijk en snel verwijdert. Voorkom kortsluiting of brand met alle ellende vandien door jouw stopcontacten en verlengsnoeren regelmatig stofvrij te maken. Het is een klusje van niets en dankzij het ontwerp van de borstel is deze gegarandeerd veilig in het gebruik. Verkoop per stuk.

Onze Duitse borstelmakers hebben nog veel meer handige stofborstels ontworpen. Een speciale borstel voor luxaflex, een klein stofkwastje voor kleine en kwetsbare items of een speciale borstel voor de centrale verwarming… het is er allemaal. Onze struisvogel plumeau’s staan bekend als de beste stofafnemers ter wereld. En wat dacht je van DEZE borstel voor grammofoonplaten?

Redecker: Duitse borstels van topkwaliteit

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Borsteltje voor stopcontacten – Aanbevolen door de brandweer

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze speciale stopcontactborstel voor het stofvrij maken en houden van stopcontacten, stekkerdozen of verlengsnoeren? Een stopcontact is een echte stofverzamelaar. Bovendien liggen stekkerdozen en verlengsnoeren vaak op onzichtbare plekken, waar ze veel stof verzamelen. Zeker wanneer jij meerdere stekkerdozen op elkaar aansluit of de stekkers ’s nachts niet kunt verwijderen, bestaat het risico op kortsluiting en brand. Met deze borstel voorkom jij dat jouw stekkers gevuld worden met een laag grijs stof.

Hoe werkt de stekkerborstel?

Deze speciale natuurlijke borstel voor stekkercontactdozen maakt korte metten met stof en vuil. De stevige haren van zwijnenhaar nemen het stof gemakkelijk op en mee. Het ontwerp van de stopcontactborstel is zo gemaakt, dat jij het borsteltje rechtstreeks in het stopcontact kunt plaatsen. Draai de borstel meerdere malen rond en haal deze uit het stopcontact: het stof wordt meegenomen en kan jij met de hand van de borstel verwijderen

Specificaties:

Materiaal: geolied beukenhouten handvat; borstelharen van donker zwijnenhaar. Afmeting: 11,5cm. Altijd DROOG gebruiken. Verkoop per stuk.

Maak korte metten met stof:

Weg met dat losse stof! Redecker heeft borstels voor elke klus. Zo maak jij luxaflex en jaloezieën, de centrale verwarming en jouw kunstcollectie snel en veilig schoon. En hoe vind jij onze struisvogel plumeau? Niet alleen een prima stofafnemer, maar nog mooi om neer te zetten ook.

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stopcontactborstel - Borstel voor stekkerdozen

  • Merk: Redecker
  • Model:310612
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,95


Gerelateerde producten

Struisvogel plumeau - 50 centimeter lang

Struisvogel plumeau - 50 centimeter lang

PlumeauPlumeau struisvogelveren – Effectief stof afnemenBorstels met echt haar: Een plumeau met stru..

€29,95

Stofkwastje Klein - Veilig afstoffen van kostbaarheden

Stofkwastje Klein - Veilig afstoffen van kostbaarheden

Stofkwastje zacht geitenhaarStofkwastje zacht geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbaar materiaalF..

€29,95

Tags: Stopcontactborstel, borstel voor stopcontact, stekkerborstel, borstel voor stekkerdoos, borstel voor wandcontactdoos, voorkom kortsluiting, brandpreventie