• GOEDKOOP: Haaknaalden set - Fijn haakgaren

Complete Haaknaaldenset

Complete Haaknaaldenset - Haaknaalden van staal voor fijn haakgaren.

Fournituren - Haaknaaldenset met de meest voorkomende maten haaknaalden voor fijn haakgaren. De stalen haaknaalden zijn voorzien van een speciaal softgrip handvat om lekker lang en klachtenvrij door te kunnen haken. Jij ontvangt in totaal 10 haaknaalden van maat 0,5mm tot en met 2,75mm. Iedere haaknaald heeft zijn eigen kleur, zodat jij de haaknaalden gemakkelijk uit elkaar kunt houden.

Uiteraard kan jij bij ons ook terecht voor fijne haakkatoen om direct met jouw nieuwe set aan de slag te kunnen. Een vergelijkbare voordeelset haaknaalden is ook verkrijgbaar met dikkere haaknaalden, bijvoorbeeld voor het haken van agurimi's. Graag maken wij jou ook attent op de haaknaaldenset van Clover uit Japan: een betere kwaliteit haaknaald ga jij niet vinden.

Zere handen van het haken?

Ook verslaafd aan haken? En heb je bovendien weleens last van jouw handen na een tijd onafgebroken bezig zijn met jouw haakwerk? Deze ergonomische 'easy grip' haaknaalden set is een uitkomst voor als je je haakwerk soms moet neerleggen omdat je vermoeide of zere handen krijgt. Het handvat van silicoon is zo ontworpen dat het klachten voorkomt of vermindert.

Hoe werkt dat dan?

Iedere haaknaald in deze voordeelset haaknaalden is voorzien van een speciaal handvat, dat gemakkelijk in de hand ligt. Het handvat heeft een speciale uitkeping, waar je duim op kan rusten tijdens het haken. Hierdoor wordt je hand minder snel moe en voorkom je zere handen. Bovendien is de naald door het handvat beduidend minder slank dan een traditionele haaknaald, waardoor het gebruik van teveel druk op je vingers wordt voorkomen.

Complete set voor fijne haakgarens

Deze voordeelset is geschikt voor het haken van fijne haakgarens, zoals Durable glanskatoen of breikatoen. De haaknaalden set bevat de volgende 10 maten: 0,5mm - 0,75mm - 1mm - 1,25mm - 1,5mm - 1,75mm - 2mm - 2,25mm - 2,5mm en 2,75mm. Iedere haaknaald heeft zijn eigen kleur, zodat je ze gemakkelijk uit elkaar kunt houden. Het handvat is van speciaal siliconen materiaal. De haaknaald zelf is van staal.

Specificaties:

Samenstelling: Stalen haaknaald met handvat van silicoon. Maat 0,5mm - 2,75mm. Verkoop per set van 10 haaknaalden.

Alles voor jouw haakhobby:

  • Durable Breikatoen : traditioneel handwerkgaren van 100% katoen
  • Haakkatoen - Glanskatoen: gemerceriseerde katoen voor fijn haakwerk
  • Pony Haaknaalden Voordeelset: Aluminium haaknaalden maat 2 - 6mm
  • Clover Haaknaaldenset : Topkwaliteit Aluminium haaknaalden maat 2 - 6mm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Haaknaalden set - Fijn haakgaren

  • Merk: Opry
  • Model:96222-02
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

Breikatoen / Haakkatoen nr. 8 Naturel - Klos 100 gram

Breikatoen / Haakkatoen nr. 8 Naturel - Klos 100 gram

Ongebleekte katoen voor brei-haakwerkOngebleekte katoen voor brei-haakwerk - Grote klos van 100 gram..

€3,95

Glanskatoen nr. 12 Wit - Klos 100 gram

Glanskatoen nr. 12 Wit - Klos 100 gram

Extra fijne haakkatoen Extra fijne haakkatoen - Voor fijn haakwerk en frivolitéFournituren - Handwer..

€4,95

Tags: haaknaalden kopen, haaknaalden bestellen, haaknaalden online, stalen haaknaald, haaknaald van staal, haaknaal staal, haaknaald voor fijn garen, fijne haaknaald, pony, clover, opry, durable