Naaimachine Spoeltjes opbergen.

Naaimachine Spoeltjes opbergen: geschikt voor 30 spoeltjes.

Fournituren: Naaimachinespoeltjes sorteren en bewaren. De Spoeltjestoren van Clover heeft plaats voor 30 machinespoeltjes in metaal of plastic. Niets zo vervelend als rondslingerende spoeltjes. Je weet dat je nog een volgespoeld spoeltje met donkerblauw had liggen, maar waar...? Voorkom dit probleem door je spoeltjes weg te bergen in de handige spoeltjestoren van Clover.

Andere opties voor het bewaren van naaimachinespoeltjes zijn een opbergdoosje of een spoelenring. Verder nog iets nodig voor jouw naamachine? Ook lampjes en naaimachineolie bestel je natuurlijk bij Bink Fournituren.

Voorraad naaigaren.

Als jij veel naait, is het ideaal om de basiskleuren, zoals wit, zwart, rood en donkerblauw, altijd volgespoeld klaar te hebben liggen in de doos. Zo hoef je alleen het onderspoeltje te verwisselen, de bovendraad in te rijgen en je kunt direct aan de slag. Bewaar jouw voorraad naaigaren overzichtelijk in dit opbergsysteem van Clover. De spoeltjestoren is open, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog hebt liggen. De afzonderlijke 6 lagen hebben steeds ruimte voor 5 spoeltjes, zodat je verschillende soorten garen per rij kunt bewaren. Maak bijvoorbeeld een aparte rij voor allesnaaigaren en supersterk naaigaren. Ook geeft dit jou de mogelijkheid om 1 rij met spoeltjes van de toren af te halen en gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar je naailes of naar een quiltworkshop. Dankzij het klemsysteem, waar je de spoeltjes indrukt, hoef je ook niet bang te zijn dat de draad van het spoeltje afrolt.

Onverwoestbaar.

De Clover Spoeltjestoren is gemaakt van Elastomer en daardoor flexibel en vrijwel onverwoestbaar. De toren is geschikt voor metalen en kunststof spoeltjes van alle merken. Wordt zonder inhoud geleverd, verkoop per stuk.

Specificaties:

Samenstelling: Elastomer. Hoogte: 9 centimeter. Doorsnede: 7cm. Verkoop per stuk: Bevat 6 lagen voor elk 5 spoeltjes.

Alternatieven:

Jij kunt jouw naaimachinespoeltjes ook bewaren in een transparante opbergbox of in een spoelenring. Naaimachinespoeltjes leveren wij in verschillende versies. Lees DEZE blog om erachter te komen welk spoeltje geschikt is voor jouw naaimachine. Bestel je direct naaimachineolie en een naaimachinelampje mee?

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Spoeltjes Toren - Opbergsysteem voor 30 naaimachinespoeltjes

  • Merk: Clover
  • Model:9508
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €18,95


Gerelateerde producten

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

SpoelenringSpoelenring met extra opbergruimte voor jouw naaitafelFournituren - Spoelenring met plaat..

€8,95

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Opbergdoosje voor spoeltjesOpbergdoosje voor spoeltjes om je naaimachinespoeltjes in te bewarenFourn..

€3,95

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine Olie.Naaimachine Olie flacon 20ml.Fournituren: Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaim..

€4,95

Tags: Spoeltjes, spoeltjeshouder, spoeltjestoren, spoelentoren, naaimachinespoeltjes, spoeltjes opbergen, spoeltjes bewaren, spoeltjes opruimen, spoeltjes terugvinden, spoeltjes kwijt