Speldenkussen met houten behuizing.

Speldenkussen met houten behuizing: wat een prachtig vormgegeven speldenkussen, geplaatst in een houten kastje en met een decoratieve grote naald erin gestoken. Een mooi subtiel, fijn ontwerp dat weinig tot geen ruimte inneemt op je snij- of werktafel, waardoor je altijd een speldenkussen bij de hand hebt. Ga je ergens heen, zoals naar een naailes of een handwerkclubje, dan neem je het kleine speldenkussen gewoon mee in je projecttas!

Ben je een enthousiaste handwerk(st)er? Voor iemand die veel kleding maakt, andere projecten doet met stoffen en garens of bedreven is in het maken van quilts, is goed gereedschap onmisbaar. Het gereedschap dat je gebruikt dient praktisch te zijn en van de hoogste kwaliteit. Dit bespaart je veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat jouw projecten altijd lukken. Steeds meer mensen kijken naast functionaliteit, ook naar de uitstraling en het design van hun gereedschap en uiteraard wordt duurzaamheid en het gebruik van duurzame materialen, een steeds belangrijker argument in het kiezen van het juiste product. Kijk nu eens naar dit prachtige luxe speldenkussen: in een mooie behuizing van hout bevindt zich een mooi rond, stevig speldenkussen van een luxe kwaliteit linnen. Het houten kastje, gemaakt van cypreshout, is op tradtionele wijze vervaardigd in Ogaki, Japan door Ohashi Ryoki, volgens een speciale houtbewerkingstechniek die door overlevering al eeuwen door de timmerlieden aan elkaar wordt doorgegeven. Het linnen van het speldenkussen komt uit Hamatshu en is eveneens van uitstekende kwaliteit. Linnen is een materiaal dat prima geschikt is om steeds weer spelden in en uit het kussen te steken.Zo berg je je spelden tijdens het werk snel en eenvoudig weer op. Voorkom dat je spelden in je mond neemt of dat de spelden op de grond vallen: een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Dit prachtige speldenkussen is zeer gedetailleerd en met liefde gemaakt. Het originele design zal zeker in de smaak vallen!

De producten van Cohana zijn handgemaakt. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van organisch en duurzaam materiaal en dat er een perfecte mix is tussen functionaliteit, duurzaamheid en design. Japanse producten staan niet voor niets aangeschreven als de beste kwaliteit ter wereld en dat geldt zeker voor de top of the bill fournituren van Cohana!

Afmeting behuizing: 15 x 15mm. Het speldenkussen is 20mm hoog. Het is een prachtig klein ontwerp, dat past in de palm van je hand! Materiaal behuizing: Cypres Hout. Materiaal kussen: Linnen. Kleur: Groen. Tevens leverbaar in blauw en grijs.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Speldenkussen Luxe Hout Mini Groen

  • Merk: Cohana
  • Model:45-100
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €27,95


Gerelateerde producten

Quiltspelden 50 x 0,55mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden 50 x 0,55mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden met platte kopQuiltspelden met platte kop – Probleemloos naaien in patchworkFournituren..

€4,99

Quiltspelden Fijn 50 x 0,45mm - 20 spelden met platte kop

Quiltspelden Fijn 50 x 0,45mm - 20 spelden met platte kop

Fijne quiltspelden met platte kopFijne quiltspelden met platte kop – Probleemloos naaien in patchwor..

€4,99

Tags: Cohana, fournituren, topfournituren, luxe fournituren, fournituren cadeau, topcadeau, december cadeau, kerstcadeau, sintcadeau, sinterklaascadeau, japanse fournituren, japanse kwaliteit, fournituren uit japan, meetlint uit japan, luxe meetlint, speldenkussen uit japan, luxe speldenkussen, naalden uit Japan, Japanse naalden, japanse naaldkunst, japanse naaldkunstenaar, speldenmagneet, japanse speldenmagneet, clover, kai, japanse liniaal, japanse lineaal, koperen liniaal, koperen lineaal, liniaal van koper, lineaal van koper