• OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Little One OP=OP

Speenclip van Hout.

Speenclip van Hout: Little One.

Fournituren: Houten speenklem bestellen? Deze mooi gegraveerde houten speenklem is ideaal voor een speenkoord. Een fopspeen is echt een topuitvinding: ook jouw baby sabbelt er vast graag op! Maar wat je natuurlijk niet wilt is, dat de speen op de grond terecht komt. Hygiëne boven alles, toch? Met deze speenklem help je dit probleem uit de wereld. In combinatie met een gekleurd stukje band of met colorelastiek van 10mm breed maak je zelf een gekleurd speenkoord. Je ontvangt 1 speenklem met gegraveerde tekst: Little One.

De houten speenklem is ook met andere teksten leverbaar of in een neutrale uitvoering beschikbaar. Bestel jij ook bijpassend elastiek mee? De speenclip is geschikt voor plat elastiek of of band van 10mm breed. De houten speenklem is mooi naturel afgelakt, dus past mooi bij neutraal gekleurd band of elastiek.

Nooit meer een speen op de grond!

Maak je eigen speenkoord! Met behulp van deze handige speenklem en een stuk plat lint of band maak je in een oogomdraai een vrolijk speenkoord. Maak het koord groot genoeg dat het ruim om de hals past. Of gebruik een zacht en soepel elastiek, dan kun je het zelfgemaakte speenkoord een stuk handiger om de nek hangen. De speenclip is gemaakt van hout en netjes afgelakt. Bovendien is er een leuke tekst in gegraveerd. De bovenkant van de speenclip is geschikt voor plat band, koord of plat elastiek. Houd er in de keus van je (elastische) band rekening mee dat de opening voor het koord of band 1 cm breed is: je kunt er dus band voor gebruiken van niet meer dan 1cm breed.

Hoe maak je een speenkoord?

Dit kan echt iedereen! Meet een stuk band of elastiek af op de gewenste lengte. Zoals je kunt zien op de afbeelding kun je het band of elastiek door de bovenkant van de speen clip halen. Vouw beide zijden van het koord of elastiek een klein stukje om, zodat ze zijn afgewerkt en niet gaan rafelen. Nu stik je de twee delen plat op elkaar. Je koord is klaar en je kunt het direct om de nek doen. Leuk, toch? Ook leuk als zelfgemaakt kraamcadeautje!

Specificaties:

Materiaal: Gelakt Hout. Grootte: 3 cm Ø. Breedte klem: 1cm. Model: Little One. Verkoop per stuk.

Meer keus:

Naast dit model ‘Little One’ zijn er ook andere teksten beschikbaar. Of kies jij liever een neutrale uitvoering zonder tekst? De speenklem is geschikt voor band/elastiek van niet meer dan 1 cm breed.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Little One OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:020.1053
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,99
  • €1,75


Gerelateerde producten

Color Elastiek 10mm Beige  - 3 meter

Color Elastiek 10mm Beige - 3 meter

Beige Elastiek.Beige Elastiek. 3 meter elastiek, 10mm breed.Wil je gekleurd elastiek kopen? Dit gekl..

€1,99

Speen Klem Naturel - Speenclip voor speenkoord

Speen Klem Naturel - Speenclip voor speenkoord

SpeenclipSpeenclip: handige klem om een fopspeen mee om de nek te hangen.Fournituren - Speenclip om ..

€1,95

OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Stoer OP=OP

OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Stoer OP=OP

Houten Speenclip voor jongen.Houten Speenclip voor jongen: Stoer!.Fournituren: Houten speenklem best..

€1,75 €2,99

OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Door Oma Gemaakt OP=OP

OPRUIMING: Houten Speenklem - Speenclip Door Oma Gemaakt OP=OP

Speenclip van Hout.Speenclip van Hout: Door Oma Gemaakt.Fournituren: Houten speenklem voor jouw kle..

€1,75 €2,99

Tags: clip voor speen, clip voor fopspeen, speenklem, speen klem, speen clip, clip voor speen, klem voor speen, speenkoord, zelfgemaakt speenkoord, zelf speenkoord maken, speenkoord zelf maken, maak je eigen speenkoord, speenklemmetje, speenclipje