Spankussen.

Spankussen voor blocken van brei- of haakwerk.

Fournituren: Haakwerk of breiwerk blocken? Wanneer jij zelf een trui of een mooi kussen hebt gebreid of gehaakt, wil jij uiteraard ook dat het resultaat er mooi uitziet. Blocken van jouw gebreide of gehaakte kleding of accessoires zorgt er niet alleen voor dat het breiwerk beter in model valt, jij kunt het ook netter en met mooie platte naden in elkaar zetten. Met behulp van deze onderlegger voor spannen en persen van gebreid en gehaakt goed, kun jij wol en katoen gemakkelijk in model krijgen. Zet de speldjes vast op het spankussen in de hoeken van het breisel en span het (haak)werk goed op, voordat je het nat maakt. De spanmat is voorzien van een stoffen strijkoppervlak met maatvoering om jouw breimodel op maat te spannen. Verkoop per stuk - inclusief parelkopspelden. In plaats van de meegeleverde parelkopspelden, kun jij voor het spannen van jouw gebreide goed ook T-speldjes gebruiken. Verzorg en bewaar jouw wollen kleding altijd met zorg. Mottengaatjes voorkom jij met behulp van cederhout: motten hebben namelijk een hekel aan de geur van ceder en zullen zich dan ook niet in jouw kleding nestelen. Al last van motten? Gebruik dan mottenpapier van Roxasect: speciaal voor liggende wollen kleding. Lelijke pilletjes aan wol verwijder jij met behulp van de Prym Woltondeuse.

Blocken van breiwerk: wat is dat?

Blocken is een techniek om de vorm van jouw gehaakte of gebreide werk mooi in vorm te krijgen. Blocken doe jij door de wol goed strak te spannen en vervolgens te bevochtigen. Doordat de wol strak gespannen wordt tijdens het drogen wordt het werk mooi strak en beter van pasvorm.

Blocken van breiwerk: hoe dan?

Leg jouw gebreide of gehaakte werk op de blockmat. Met behulp van de meegeleverde parelkopspelden kun jij het werk vervolgens mooi strak spannen. Nu kan jij de kleding gaan bevochtigen, met behulp van een sprayflacon of door de wol te stomen.De overtrek van de spanmat is voorzien van maatvoering om de onderdelen van het kledingstuk precies op maat te spannen. Voor de duidelijkheid: eerst blocken, daarna pas het kledingstuk in elkaar zetten.

Specificaties:

Mat:Schuimrubber. Strijkoppervlak: 100% katoen, voorzien van maatvoering in centimeters en verschillende voorgedrukte vormen . Afmeting: 70 x 70cm. Verkoop per stuk. Jij ontvangt bij de persmat tevens 40 parelkopspelden.

Voorkom mottengaten:

Voorkom mottengaatjes in jouw wollen kleding door preventief gebruik van cederhout: motten hebben een hekel aan de kenmerkende geur van ceder en zullen zich dan ook niet nestelen. Al last van motten? Mottenbestrijding van Roxasect is de oplossing. Om jouw wollen kleding in model te krijgen, kun jij ook T-speldjes gebruiken. Vervilte wol kun jij herstellen met de Prym Woltondeuse.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breiwerk blocken: Onderlegger Perskussen

  • Merk: Prym
  • Model:611320
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €44,95


Gerelateerde producten

Mottenpapier - Voor liggende kleding

Mottenpapier - Voor liggende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottenpapierVoorkom mottengaatjes met mottenpapier – voor liggende kleding..

€6,99

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie: besch..

€8,95

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Wol Tondeuse.Wol Tondeuse tegen pluisjes van wol.Fournituren: Scheerapparaat voor wollen pluizen en ..

€11,95

Breiwerk blocken:T-Spelden

Breiwerk blocken:T-Spelden

T-Spelden.T-Spelden voor blocken van brei- of haakwerk.Fournituren: Haakwerk of breiwerk blocken? Wa..

€3,95

Tags: T-speld, tspeld, t speld, t-spelden, t spelden, tspelden, blocken, blockwerk, blocken van breiwerk, blocken van haakwerk, kantblocken, blokken, klantblokken, blokken van breiwerk, wol blokken, wol blocken, wol persen, wollen kleding in model, pasvorm wollen kleding