• Breiwerk blocken:T-Spelden

T-Spelden.

T-Spelden voor blocken van brei- of haakwerk.

Fournituren: Haakwerk of breiwerk blocken? Wanneer jij zelf een trui of een mooie kussenhoes hebt gebreid of gehaakt, wil jij ook dat het resultaat er mooi uitziet. Het blocken van jouw gebreide of gehaakte kleding of accessoires zorgt ervoor dat het breiwerk beter in model zit en mooier in elkaar gezet kan worden. Met behulp van deze t-speldjes kun jij wol en katoen gemakkelijk in model krijgen. Zet de speldjes vast in de hoeken van het breisel en span het (haak)werk goed op, alvorens het nat te maken. Je ontvangt 50 T-pins voor blockwerk.

Blockspeldjes gebruik jij in combinatie met een speciaal perskussen. Hiermee kun jij al jouw gebreide en gehaakte projecten mooi in vorm spannen en houden. Verzorg en bewaar jouw wollen kleding altijd zorgvuldig. Mottengaatjes kun jij voorkomen met behulp van cederhout: motten hebben een hekel aan de geur van ceder en zullen zich dan ook niet in jouw kleding nestelen. Al last van motten? Gebruik dan mottenbestrijding van Roxasect. Lelijke pilletjes aan wollen kleding verwijder jij met behulp van een woltondeuse.

Blocken van breiwerk: wat is dat?

Blocken is een techniek om de vorm van jouw gehaakte of gebreide werk mooi in vorm te krijgen. Blocken doe jij door de wol goed strak te spannen en vervolgens te bevochtigen. Doordat de wol strak gespannen wordt tijdens het drogen wordt het werk mooi strak en beter van pasvorm.

Blocken van breiwerk: hoe dan?

Leg jouw gebreide of gehaakte werk op een blockmat of perskussen. Met behulp van deze T-speldjes kun jij het werk vervolgens mooi strak spannen. Nu kan jij de kleding gaan bevochtigen, met behulp van een sprayflacon of door de wol te stomen. Houd jouw meetlint bij de hand om de onderdelen van het kledingstuk precies op maat te spannen. Voor de duidelijkheid: eerst blocken, dan pas het kledingstuk in elkaar zetten.

Specificaties:

Samenstelling: Metalen T-spelden in hersluitbaar kunststof doosje. Afmeting: 11 x 43mm. Aantal: 50 stuks.

Voorkom mottengaatjes:

Voorkom mottengaatjes in jouw wollen kleding door preventief gebruik van cederhout: motten hebben een hekel aan de geur van ceder en zullen zich dan ook niet nestelen. Al last van motten? Mottenbestrijding van Roxasect is de oplossing. Om jouw wollen kleding in model te krijgen, gebruik jij deze speldjes samen met een perskussen. Vervilte wol kun jij herstellen met de Prym Woltondeuse.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breiwerk blocken:T-Spelden

  • Merk: Pony
  • Model:10873
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Mottenpapier - Voor liggende kleding

Mottenpapier - Voor liggende kleding

Voorkom mottengaatjes met mottenpapierVoorkom mottengaatjes met mottenpapier – voor liggende kleding..

€6,99

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Motten Preventie: Cederhout ringen - Voor kledinghangers

Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie Cederhout Ringen – Natuurlijke mottenpreventie: besch..

€8,95

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Pluis Tondeuse voor wol - EXCL batterijen

Wol Tondeuse.Wol Tondeuse tegen pluisjes van wol.Fournituren: Scheerapparaat voor wollen pluizen en ..

€11,95

Breiwerk blocken: Onderlegger Perskussen

Breiwerk blocken: Onderlegger Perskussen

Spankussen.Spankussen voor blocken van brei- of haakwerk.Fournituren: Haakwerk of breiwerk blocken? ..

€44,95

Tags: T-speld, tspeld, t speld, t-spelden, t spelden, tspelden, blocken, blockwerk, blocken van breiwerk, blocken van haakwerk, kantblocken, blokken, klantblokken, blokken van breiwerk, wol blokken, wol blocken, wol persen, wollen kleding in model, pasvorm wollen kleding