• OPRUIMING: Schoudervulling voor boothals - Zwart OP=OP

Schoudervulling voor laag uitgesneden hals.

Schoudervulling voor laag uitgesneden hals en boothals

Fournituren – Schoudervullingen en kleding-accessoires. Schoudervulling maakt jouw kleding ronder van vorm, waardoor de mouw beter over de schouder valt. Een shirt of een kek jurkje met een laag uitgesneden hals kan extra versteviging goed gebruiken om te voorkomen dat de kleding vormeloos wordt. Deze zwarte schoudervulling is speciaal ontworpen voor gebruik in een ruime boothals of voor in een laag uitgesneden neklijn. Omdat de schoudervulling niet te ver over de schouder doorloopt, hoef je niet bang te zijn dat je de schoudervulling in de boothals ziet zitten. De schoudervulling voor een laag uitgesneden shirt is gemaakt van soft materiaal en daardoor zeer soepel. Verkoop per paar. Kleur: Zwart.

Deze zelfde schoudervulling voor boothals is ook leverbaar in beige. Bestel jij direct even wat transparant garen mee om de schoudervulling onzichtbaar in jouw kleding vast te naaien? Of kies voor zelfklevende schoudervulling van Prym. Deze draag jij rechtstreeks op de huid: hierdoor is naaien niet nodig.

Schoudervulling – hoe en waarom?

Wanneer en waarvoor gebruik je schoudervullingen eigenlijk? Weleens zelf kleding gemaakt? Dan weet je dat een kledingstuk uit meer bestaat dan alleen een paar aan elkaar gezette stukjes stof. Om een kledingstuk vorm en model te geven, gebruiken we verschillende materialen om delen van het kledingstuk extra te verstevigen. De schoudernaad van kleding kan vaak best wat versteviging gebruiken. Dit geeft jouw kleding meer pasvorm en zorgt ervoor dat de stof soepeltjes en mooi over je schouder valt.

Schoudervulling voor laaguitgesneden modellen

In een ruim uitgesneden shirt met een boothals of een lage gedrapeerde hals heb je een brede maar niet al te lange schoudervulling nodig. Deze schoudervulling is speciaal voor dit doel ontworpen en geeft kleding met een boothals een mooiere pasvorm. Bovendien maken schoudervullingen de vorm van je schouders ronder en zachter. Kleding op de catwalk zul je dan ook vrijwel nooit zien zonder het gebruik van schoudervullingen.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester met wattine vulling. Afmeting: Lengte van nek tot schouder: 120mm. Breedte: 130mm. Dikte: 10mm. Kleur: Zwart. Verkoop per paar.

Schoudervulling in soorten en maten:

  • Schoudervulling boothals huidskleur – voor in (semi) transparante of lichtgekleurde kleding met laag uitgesneden halslijn
  • Transparant garen - voor onzichtbaar naaiwerk in bovenkleding, leverbaar in licht of donker
  • Schoudervulling zelfklevend – rechtstreeks op de huid te dragen
  • Het totale assortiment aan schoudervulling kan jij HIER bekijken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Schoudervulling voor boothals - Zwart OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:028.230-000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95
  • €3,50


Gerelateerde producten

Schoudervulling zelfklevend - Naaien niet nodig

Schoudervulling zelfklevend - Naaien niet nodig

Schoudervulling zonder naaienSchoudervulling zonder naaien – In handig bewaardoosjeFournituren – Sch..

€12,95

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren. Transparant Naaigaren: doorzichtig en sterk naaigaren. Goedkoop Naaigaren bes..

€2,95

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

Transparant Naaigaren Zwart. Transparant Naaigaren Zwart: doorzichtig garen voor donkere stoffen. Go..

€1,99

Tags: Schoudervulling, schoudervulling boothals, schoudervulling laag uitgesneden hals, schoudervulling voor draperie, schoudervulling voor jurk, schoudervulling vor blouse, schoudervulling voor shirt, schoudervulling voor kraagloos shirt, zelfklevende schoudervulling, 993926