• 2 stukken Schapenmelkzeep Lindebloesem

Duurzame Schapenmelk Zeep.

Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaam in optima forma. Dankzij de 100% biologische ingrediënten worden zowel het milieu als jouw huid niet onnodig belast.

De Schapenmelk Zeep van Ovis komt uit Oostenrijk en bevat, naast het hoofdbestanddeel schapenmelk, tevens amandelolie en karité-boter voor een duurzame en langdurige verzorging. De biologische schapenmelkzeep is leverbaar in maar liefst 13 natuurlijke geuren en vervaardigd met respect voor natuurlijke bronnen.

Geur: Linde-Bloesem. Op basis van schapenmelk en verrijkt met amandelboter, karité-boter(sheabutter) en gecertificeerd verkregen palmolie. De biologische zeep heeft een aangename geur door de gebruikte natuurlijke geurstoffen.

Je ontvangt 2 stukken zeep van elk 100 gram. Afmeting per stuk: 8,5 x 6cm.

De voor deze zeep gebruikte palmolie is gecertificeerd als duurzaam, waarbij je er vanuit kunt gaan dat de palmolie op duurzame wijze wordt verkregen met respect voor milieu en sociale omstandigheden en dat voor deze palmolieplantage geen bossen zijn gekapt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

2 stukken Schapenmelkzeep Lindebloesem

  • Merk: Ovis
  • Model: 100031
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,49


Gerelateerde producten

Loofah zeeponderlegger

Loofah zeeponderlegger

Zeep Onderlegger.Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf st..

€4,72

Tags: Zeep, toiletzeep, biologische zeep, zeep biologisch, schapenmelkzeep, schapenmelk zeep, zeep van schapenmelk, ecologische zeep, zeep met amandelolie, amandelolie, zeep met karitéboter, zeep met karité-boter, sheabutter, zeep met sheabutter, zeep zonder palmolie, palmolievrij, zeep palmolievrij