• Runners voor gordijnrail - Voor U-Rail - Prijs per stuk

Runners.

Runners zijn bedoeld om gordijnhaken aan je gordijnrail te bevestigen, zodat je je gordijnen gemakkelijk en geruisloos kunt openen en sluiten. Deze gordijnrunners zijn geschikt voor een zogenaamde aluminium U-rail.

Je kunt de runners gemakkelijk in de U-rail plaatsen, Verwijder hiervoor de eindstop en je kunt de runners vervolgens gemakkelijk in het holle frame van de U-rail laten glijden. Plaats de eindstop vervolgens terug, om te voorkomen dat je de runners bij het sluiten van de gordijnen van de rail laat glijden. Deze gordijnrunners zijn geschikt voor een zogenaamde aluminium U-rail: dit is de meest verkochte gordijnrail.

Verkoop per stuk. Wij geven je bewust de mogelijlkheid om gordijnrunners per stuk te kunnen bestellen. Zo kun je precies dat aantal bestellen dat je nodig hebt, plus eventueel 1 of 2 reserve-runners. Verpakkingen van runners vallen vaak onvoordelig uit: zo koop je meer dan nodig en als je de runners vervolgens probeert terug te vinden heb je ze meestal dermate goed opgeborgen dat je ze nooit meer terug vindt! Geen probleem: want bij ons bestel je gewoon precies het aantal dat je nodig hebt. Zo voorkomen we verspilling en betaal je nooit teveel.

Hoeveel runners heb je nodig? Je kunt hiervoor rekening houden met ongeveer 7 runners per strekkende meter gordijnrail. Heb je een gordijnrail van bijvoorbeeld 350 cm dan heb je dus 25 runners nodig.

Meer weten over het zelf maken van gordijnen? Lees dan onze blog! Vragen over het maken van gordijnen? Stel ze ons gerust via de mail of het contactformulier: we helpen je graag op weg.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Runners voor gordijnrail - Voor U-Rail - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329350
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,25


Gerelateerde producten

Loodjes voor gordijnen - Prijs per stuk

Loodjes voor gordijnen - Prijs per stuk

Loodstaafjes.Loodstaafjes voor gordijnen zorgen ervoor dat je gordijn aan de onderkant mooi recht en..

€0,99

Loodveter voor gordijnen - Per 3 meter

Loodveter voor gordijnen - Per 3 meter

Loodveter.Loodveter gebruik je om lichtgewicht gordijnstof of vitrage aan de onderzijde mooi recht e..

€4,95

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

Doorzichtig plooiband donker.Doorzichtig plooiband donker: zelf gordijnen maken.Fournituren - Gordij..

€0,50 €0,59

Tags: Gordijnrunners, runners voor gordijnen, runners voor gordijnrail, U-rail, Urail, gordijnrail, runners voor U-rail, gordijnhaken, gordijnhaakjes, haakjes voor gordijnen, rollertjes voor gordijnen, rollertjes op rail, rollertjes voor rail, glijders voor rail, glijders, glijdertjes