Goedkoop overlockgaren

Goedkoop overlockgaren - Welke kleur wil je?

Fournituren - Naaigaren - Lockgaren. Ons goedkope lockgaren is van Restyle en te gebruiken als naaigaren voor je overlockmachine. Ontdek onze voordelige lockgaren bundel! Met 4 hoogwaardige klossen overlockgaren voor slechts 10 euro ben je verzekerd van duurzame en betrouwbare naaiprojecten. Het lockgaren zorgt voor sterke en professionele naden op al je stoffen. Bestel nu en geef je naaiwerk een professionele touch zonder je budget te overschrijden! De juiste kleur kies jij in het selectiescherm. Verkoop per 4 klossen.

Heb jij minder dan 4 klossen lockgaren nodig? HIER kan jij de klossen per stuk bestellen.

Lockgaren - Wat is dat eigenlijk?

Lockgaren is een essentieel naaigaren voor het creëren van sterke en duurzame naden. Dit veelzijdige garen wordt gebruikt in combinatie met een lockmachine of overlockmachine. Met zijn hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties zorgt lockgaren voor professionele afwerkingen op diverse stoffen. Apart zigzaggen van de naad is niet langer nodig. Verbeter je naaiprojecten met ons hoogwaardige lockgaren.

Goedkoop lockgaren - Argumenten:

Het lockgaren is een fractie dunner dan normaal naaigaren, waardoor het zeer geschikt is om naden mee af te locken of te zigzaggen. Het lockgaren wordt geleverd op grote klossen met een looplengte van 3000 yards ofwel 2740 meter. Jij bestelt de klossen lockgaren per 4 stuks voor een extra lage prijs. De kleuren kan jij in het selectiescherm uitzoeken.

Specificaties:

Samenstelling: 100 % polyester. Klik hiervoor de kleuren aan in het selectiescherm en je ziet de afbeelding van de kleur die je wilt bestellen. Voordeelprijs per 4 klossen lockgaren.

Goed om te weten:

Overlockgaren wordt voor Restyle gemaakt door Diamond Spun Garens. In voorkomende gevallen kan het gebeuren dat je het lockgaren met het label van Diamond Spun geleverd krijgt. Productspecificaties en prijs zijn exact hetzelfde.

Je ontvangt 4 klossen lockgaren in de kleur die je gekozen hebt. Wil je verschillende kleuren lockgaren ontvangen? Geef dan bij de opmerkingen in het betaalproces aan welke kleuren je wenst te ontvangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VOORDEELPRIJS: Lockgaren 4 klossen - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:034.1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €10,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

Lockmachine inrijgen.Lockmachine inrijgen: 2 speciale draaddoorstekers.Overlockmachine inrijgen? Hoe..

€5,60

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

A-kwaliteit naaigarenA-kwaliteit naaigaren - Gütermann allesnaaigaren 500 meter.Fournituren - Güterm..

€6,85

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

Tags: Lockgaren, overlockgaren, lock garen, lockmachine, overlockmachine, garen voor overlockmachine, garen voor lockmachine, serafil