Lockmachine inrijgen.

Lockmachine inrijgen: 2 speciale draaddoorstekers.

Overlockmachine inrijgen? Hoe doe je dat het handigst? Een overlockmachine is een welkome aanvulling, wanneer je zelf veel kleding maakt. Alleen zorgt het inrijgen van een lockmachine nog weleens voor problemen. Met behulp van deze handige draaddoorstekers behoort dit probleem tot het verleden. Beide draaddoorstekers zijn lang, zodat je ook bij moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk de draad door kunt halen. Geschikt voor zowel de boven- als onderdraad. .Je ontvangt 2 verschillende draaddoorstekers speciaal voor het inrijgen van een lockmachine.

Ook voor lockgaren voor jouw overlockmachine kun je uiteraard bij Bink Fournituren terecht. Voor zware naden en siernaden van bijvoorbeeld jeans kun je, ook bij de lockmachine, het beste Supersterk Naaigaren van Gütermann gebruiken. Wist je dat we nog meer draaddoorstekers hebben? Er is een model voor handgaren en een draaddoorsteker voor borduurgaren.

Draaddoorsteker voor lockmachines.

Een overlockmachine is ideaal wanneer jij zelf veel kleding maakt. Met behulp van een lockmachine kun je zelf locknaden aanbrengen, zoals je die kent van confectiekleding. De naden worden in één moeite gestikt, afgewerkt en afgesneden. Het inrijgen van een overlockmachine vraagt echter nog wel om wat behendigheid. Maak het jezelf gemakkelijk met deze speciale draaddoorstekers voor de lockmachine.

Twee verschillende draaddoorstekers.

Zoals je op de afbeelding kunt zien, ontvang je twee verschillende draaddoorstekers. De eerste is te vergelijken met een normale draaddoorsteker. Je steekt het uiteinde van de draaddoorsteker door het oog van de naald en kunt deze vervolgens inrijgen. Eenmaal geregen trek je de draad terug door het oog van de naald en is deze ingeregen. Het tweede model beschikt over een klein weerhaakje om draden te pakken en door te leiden. Beide draaddoorstekers zijn lang van stuk, zodat je ook bij moeilijk te bereiken plekken de draad kunt begeleiden.

Specificaties:

Materiaal: Metaal/kunststof. Lengte: 12 en 14cm. Je ontvangt 2 verschillende draaddoorstekers, speciaal voor het inrijgen van een lockmachine.

Direct meebestellen?

Voor lockwerk gebruik je speciaal overlockgaren, dat je ook bij ons kunt bestellen. Voor zware naden, zoals in zeildoek en jeans, of voor sierstiksels kun jij het beste Gütermann Supersterk Naaigaren gebruiken. Ken jij onze andere draaddoorstekers ook al? Wij verkopen een standaard model voor naaimachines en handnaaiwerk en een speciale draaddoorsteker voor borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

2 Draaddoorstekers voor Lockmachine

  • Merk: Prym
  • Model:611965
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

VOORDEELPRIJS: Lockgaren 4 klossen - Kies een kleur

VOORDEELPRIJS: Lockgaren 4 klossen - Kies een kleur

Goedkoop overlockgarenGoedkoop overlockgaren - Welke kleur wil je?Fournituren - Naaigaren - Lockgare..

€10,00

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Tags: Motten, anti motten, mottenballen, cederhout, cederolie, cederhout ringen