Leren zolen

Leren zolen om vast te naaien

Leren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak jij van jouw favoriete sokken een paar handige huissloffen! De leren zolen zijn voorzien van een brede geperforeerde rand, die jij om een sok of om een pantoffel heen kunt vouwen. Vervolgens zet jij de zolen met stevig garen vast aan de slof of huissokken. Maat: 38-39. Verkoop per paar

De leren zolen zijn ook in andere maten verkrijgbaar, tot en met maat 47. Leren zolen voor kinderen vindjij HIER. Zet de leren zolen vast met stopgaren: dat is sterk en past mooi bij het materiaal.

Leren zolen voor huissokken

Thuis zijn betekent voor de meeste mensen: lekker je schoenen uit! Loop jij het liefste lekker op je dikke wollen sokken? Heerlijk, vooral als het kouder wordt 's avonds. Het nadeel van lopen op wollen sokken, zeker als ze voor het grootste gedeelte echt van wol zijn, is dat de zolen snel slijten. Regia heeft hier iets op gevonden: leren zolen om aan te naaien! Zo tover je je favoriete wollen sokken in een handomdraai om in een paar lekkere huissloffen.

Leren zolen - Hoe werkt het?

De leren zool is voorzien van een 2cm brede opzetrand. Je vouwt deze rand om je wollen sok heen. Omdat de rand geperforeerd is, kun je de zool heel eenvoudig aan de sok vastnaaien. Alles dat je nodig hebt is een maasnaald en een kaartje stopwol: zo kun je de leren zool gemakkelijk met een festonsteek aan je sok vastnaaien. Ook geschikt om de zool van een pantoffel te vervangen!

Specificaties:

Leren zolen voor huissokken of pantoffels. Maat: 38-39. Verkrijgbaar in maat 22 t/m 47.

LET OP:

De maat van de zool betreft de onderzool van je voet. Gebruik je de Leren Zolen om om een dikke sok heen te vouwen en vast te naaien? Of wil je de zolen gebruiken om de zool van een pantoffel te vernieuwen? In beide gevallen is het dan verstandig om een maat groter te bestellen dan je schoenmaat. Zo weet je zeker dat de zool om de sok of pantoffel past. Deze versie is voor maat 36-37.

Maatvoering:

  • Totale lengte: 25 centimeter
  • Breedste punt voorvoet: 8 centimeter
  • Midden op de zool: 7 centimeter
  • Hielpunt: 6 centimeter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 38-39

  • Merk: Regia
  • Model:98245113-038
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,50


Gerelateerde producten

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Korte stopnaaldenKorte stopnaalden - Om gaatjes te stoppen in wol.Fournituren - Wolnaalden - Korte ..

€2,75

Stopwol Zwart

Stopwol Zwart

Kaartje stopwol van Regia.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klusj..

€1,59

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 36-37

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 36-37

Leren zolenLeren zolen om vast te naaienLeren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak je van..

€12,50

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 40-41

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 40-41

Leren zolenLeren zolen om vast te naaienLeren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak jij va..

€12,50

Tags: Regia leder sohl, regia leren zool, regia leren zolen, regia zolen voor sloffen, regia zolen voor pantoffels, zelf zolen vervangen, zelf zolen aannaaien, zolen aannaaien, vernaaibare zolen, pantoffelzolen, pantoffelzooltjes, zooltjes voor sokken, zooltjes voor pantoffels, zooltjes voor kindersokken, zooltjes voor wollen sokken, zolen voor wollen sokken, zolen voor wollen kindersokken