• Zelf Antislip Sokken Maken - Wit

Vloeibare Latex.

Vloeibare Latex voor Antislip zolen- WIT.

Lekker praktisch: Antislip zolen maak jij zelf met behulp van deze witte vloeibare latex melk van Regia. Regia ken jij wellicht van de sokkenwol om zelf sokken van te breien. Gebreide wollen sokken zijn heerlijk in huis! Alleen: op een gladde vloer loop jij ongewild risico op uitglijden. Geen probleem: met behulp van deze vloeibare latex breng jij zelf een wit antislip profiel aan. Jij kunt dit gebruiken op de zolen van sokken, maar ook op een gladde leren zool van een pantoffel of slipper. Breng de latex aan in jouw eigen patroon of met een uitgesneden sjabloontje. Jij ontvangt een flesje met vloeibare ABS latex. Inhoud: 100ml. Kleur: Wit.

Maak jouw eigen huissloffen: met behulp van onze gebreide Noorse sokken en een lederen zool die jij aan de sok kunt vastnaaien. Vervolgens kun jij de zool ‘beveiligen’ door met de vloeibare latex een antislip profiel aan te brengen. Toch liever kant-en-klare antislip sokken? Maak jouw keus uit ons assortiment!

ABS: antislip zelf aanbrengen.

Dat wij een uitgebreid assortiment antislip sokken aanbieden, wist jij vast al wel. Maar misschien heb jij ook nog andere sokken of sloffen die jij graag zou willen voorzien van een antislip profiel. Gebruik deze vloeibare latex: de latex melk breng jij heel eenvoudig aan op de onderkant van de sok, pantoffel, slipper of huisschoen. Gebruik jouw fantasie of een speciaal sjabloon. Het is een klusje van niets, maar maakt jouw leven thuis een stukje veiliger!

Ideaal voor ouderen:

Wie last heeft van opgezette benen of voeten heeft vaak problemen met het dragen van reguliere antislip sokken, omdat de boord knelt en irriteert. Zelfgebreide wollen sokken of onze Noorse sokken zijn een stuk losser en zullen het onderbeen en de voet niet afknellen. Maar juist als jij wat ouder wordt en je begeeft op een gladde vloer in een ziekenhuis, verpleeghuis of zorginstelling, ben jij gebaat met een extra stuk veiligheid als jij jouw bed verlaat. Met deze antislip melk maak jij ook van losjes gebreide, wollen sokken een antislip model.

Specificaties:

Samenstelling: Latex. Kleur: Wit. Inhoud: 100ml. Tevens leverbaar in ZWART of in ROOD.

Te gebruiken voor:

Jij kunt deze antislip vloeistof gebruiken op de onderzool van Noorse sokken, van zelfgebreide sokken of in combinatie met onze lederen vernaaibare zolen. Kijk ook eens bij ons assortiment Antislip Sokken, leverbaar vanaf maat 18 tot en met maat 50.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zelf Antislip Sokken Maken - Wit

  • Merk: Regia
  • Model:9824121-004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 42-43

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 42-43

Leren zolenLeren zolen om vast te naaienLeren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak jij va..

€13,95

Zelf Antislip Sokken Maken - Rood

Zelf Antislip Sokken Maken - Rood

Vloeibare Latex.Vloeibare Latex voor Antislip zolen- ROOD.Lekker praktisch: Antislip zolen maak jij ..

€11,95

Tags: Antislip, antislip sokken, zelf antislip sokken maken, sokken breien, zelf gebreide sokken, abs, latex, vloeibare latex, regia, latex melk, latex milch, sok stop, sock stop