Rokkenspuit.

Rokkenspuit: om gemakkelijk en recht afzomen.

Rokkenspuit kopen? Als je veel kleding naait, is een Prym rokzoommeter een zeer handig hulpmiddel. De Prym rokspuit werkt met behulp van een zeer fijn krijtpoeder dat je in een dun lijntje op de stof spuit. Een rokspuit is geschikt voor het aftekenen van zomen in rokken en broeken, in een jurk of een jasje, een gordijn... of wat je maar netjes wilt afzomen. Afmeting: 80cm hoog. Verkoop per stuk.

Is er een onderdeel kapot aan je Prym rokzoommeter? Bestel dan de onderdelenset voor de Prym rokkenspuit.

Perfect op maat gezoomd.

Een goede kleermaker of naaister herken je aan strakke lijnen en perfecte zomen. Eén van de voordelen van zelf kleding naaien, is dat je kleding precies op je eigen maat kunt afwerken. Om kleding in lengte precies op de juiste lengte af te zomen is een rokspuit een geweldig hulpmiddel. Met behulp van lucht en een blaaspompje kun je een zeer fijn lijntje krijt op de stof aanbrengen. Zo weet je precies waar de zoom ingenaaid dient te worden.

Fijn krijtlijntje.

Je gebruikt een rokzoommeter meestal in combinatie met een paspop, maar je kunt de kleding natuurlijk ook gewoon aantrekken en zo de zoom precies op de juiste hoogte aftekenen met behulp van je rokspuit en iemand die je helpt om de rokspuit te bedienen. Het krijtlijntje dat je met behulp van de rokzoommeter op de stof sprayt is zeer fijn, maar goed zichtbaar. Na het naaien kun je het krijt met een natte doek eenvoudig van de stof afvegen.

Specificaties:

De rokzoommeter is 80cm hoog, heeft aluminium stangen en een kunststof voet. Voorzien van cm-schaal. Inbegrepen: Voet, Blaasbalg, Houdertje met krijtpoeder en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Ook heel handig:

Ken je het handige krijtradeerwieltje van Prym? Dit handzame hulpmiddel heeft de vorm van een muis waardoor het makkelijk in de hand ligt. Met behulp van het fijne radeerwieltje kun je markeringen aanbrengen op stof, net zo fijn als een lijntje van een rokspuit. Rokzoommeter stuk? De onderdelenset voor een rokkenspuit bevat een nieuwe slang, een nieuwe blaasbalg en een nieuwe verstuiver.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rokzoommeter aluminium 80 cm

  • Merk: Prym
  • Model:611767
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €44,95


Gerelateerde producten

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor een rokzoommeter.Onderdelen voor een rokzoommeter: repareer je rokkenspuit.Rokspuit ..

€12,95

5 in 1 sliding gauge - Verstelbaar Meetlatje met 5 functies

5 in 1 sliding gauge - Verstelbaar Meetlatje met 5 functies

Verstelbaar meetlatjeVerstelbaar meetlatje - Voor naaiwerk en patchworkFournituren - Meten en marker..

€7,95

Krijt voor Rokzoommeter

Krijt voor Rokzoommeter

Krijtpoeder voor rokkenspuit.Krijtpoeder voor rokkenspuit, geschikt voor Prym rokzoommeter.Krijt voo..

€5,60

Krijtradeerwieltje - Eenvoudig krijtlijntjes aftekenen van naaipatronen

Krijtradeerwieltje - Eenvoudig krijtlijntjes aftekenen van naaipatronen

Krijtlijntjes trekken op stofKrijtlijntjes trekken op stof met het Prym KrijtradeerwieltjeFourniture..

€10,70

Tags: Fournituren, rokzoommeter, rokspuit, rokkenspuit, rok afzomen, zomen, rechte zoom, recht zomen, precies zomen, kleermakerskrijt, rokje afzomen, rokje zomen, rokzoom, krijt, kleermakersliniaal, kleermakersbenodigdheden, afmeten, opmeten, aftekenen, zoom aftekenen, stof markeren, stofkrijt, onderdelen rokkenspuit, onderdelen rokspuit, onderdelen rokzoommeter, prym 611759, prym 611767, prym 611788, krijt voor rokspuit, krijt voor rokkenspuit, krijt voor rokzoommeter