Rokkenspuit.

Rokkenspuit: om gemakkelijk en recht afzomen.

Rokkenspuit kopen? Als je veel kleding naait, is een Prym rokzoommeter een zeer handig hulpmiddel. De Prym rokspuit werkt met behulp van een zeer fijn krijtpoeder dat je in een dun lijntje op de stof spuit. Nu is er geen twijfel mogelijk op welke hoogte je de zoom dient af te spelden en kun je er zeker van zijn dat je een kaarsrechte zoom gaat naaien. Een rokspuit is geschikt voor het aftekenen van zomen in rokken en broeken, in een jurk of een jasje, een gordijn... of wat je maar netjes wilt afzomen. Dit model is voorzien van 2 aluminium stangen en alles dat je nodig hebt om de rokkenspuit te gebruiken is uiteraard inbegrepen. Met de duidelijke gebruiksaanwijzing kun je direct aan de slag! Afmeting: 80cm hoog. Verkoop per stuk.

LET OP: dit model is tijdelijk NIET LEVERBAAR - Misschien wil jij anders DEZE bestellen?

Is er een onderdeel kapot aan je Prym rokzoommeter? Bestel dan de onderdelenset voor de Prym rokkenspuit. Je ontvangt dan een slang, een blaasbalg en een nieuwe verstuiver. Nu kun je je rokzoommeter repareren, zodat je er weer jaren plezier van hebt!

Perfect op maat gezoomd.

Een goede kleermaker of naaister herken je aan strakke lijnen en perfecte zomen. Eén van de voordelen van zelf kleding naaien, is dat je kleding precies op je eigen maat kunt afwerken. Confectiematen zijn samengesteld uit gemiddelden: zelfs een model op de catwalk zal niet klakkeloos in een standaard maatje 36 passen! Als je zelf kleding naait, kun je het patroon of de patroondelen zo aanpassen, dat je ze jou als gegoten zitten. Met een perfect passende rok, broek of jurk steel je de show en zal niemand vermoeden dat je deze kleding zelf genaaid hebt. Tenzij je het vol trots vertelt natuurlijk! Om kleding in lengte precies op de juiste lengte af te zomen is een rokspuit een geweldig hulpmiddel. Met behulp van lucht en een blaaspompje kun je een zeer fijn lijntje krijt op de stof aanbrengen. Zo weet je precies waar de zoom ingenaaid dient te worden.

Fijn krijtlijntje.

Je gebruikt een rokzoommeter meestal in combinatie met een paspop, maar je kunt de kleding natuurlijk ook gewoon aantrekken en zo de zoom precies op de juiste hoogte aftekenen met behulp van je rokspuit en iemand die je helpt om de rokspuit te bedienen. Het krijtlijntje dat je met behulp van de rokzoommeter op de stof sprayt is zeer fijn, maar goed zichtbaar. Na het naaien kun je het krijt met een natte doek eenvoudig van de stof afvegen.

Specificaties:

De rokzoommeter is 80cm hoog, heeft aluminium stangen en een kunststof voet. Voorzien van cm-schaal. Inbegrepen: Voet, Blaasbalg, Houdertje met krijtpoeder en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Ook heel handig:

Ken je het handige krijtradeerwieltje van Prym? Dit handzame hulpmiddel heeft de vorm van een muis waardoor het makkelijk in de hand ligt. Met behulp van het fijne radeerwieltje kun je markeringen aanbrengen op stof, net zo fijn als een lijntje van een rokspuit. Ook dit poeder is eenvoudig te verwijderen. En met behulp van het meegeleverde hulpstuk kun je zelfs een tweede lijntje aanbrengen op de stof, op een regelmatige afstand van de zoom. Zo kun je direct de juiste toeslag voor de zoom meeknippen!

Rokzoommeter stuk?

Een rokzoommeter is niet goedkoop, dus als er een onderdeel kapot is, loont het zich zeker de moeite om je rokzoommeter te repareren. De onderdelenset voor een rokkenspuit bevat een nieuwe slang, een nieuwe blaasbalg en een nieuwe verstuiver. Hiermee kun je de rokspuit snel repareren en heb je er weer jaren plezier van! Ook het krijtpoeder dat je bij de rokkenspuit gebruikt, kun je bij ons uiteraard bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rokzoommeter aluminium 80 cm - tijdelijk NIET LEVERBAAR

  • Merk: Prym
  • Model:611767
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €44,95


Gerelateerde producten

Krijtradeerwieltje Ergo muis met volgwiel

Krijtradeerwieltje Ergo muis met volgwiel

KrijtradeerwieltjeKrijtradeerwieltje om probleemloos markeringen aan te brengen op stof. Als je rege..

€16,30

Rokzoommeter 80cm

Rokzoommeter 80cm

Rokspuit.Rokspuit: om pasmodel te zomen.Rokkenspuit kopen? Als je regelmatig kleding naait, is de Pr..

€39,95

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor een rokzoommeter.Onderdelen voor een rokzoommeter: repareer je rokkenspuit.Rokspuit ..

€10,95

Krijt voor Rokzoommeter

Krijt voor Rokzoommeter

Krijtpoeder voor rokkenspuit.Krijtpoeder voor rokkenspuit, geschikt voor Prym rokzoommeter.Krijt voo..

€5,60

Tags: Fournituren, rokzoommeter, rokspuit, rokkenspuit, rok afzomen, zomen, rechte zoom, recht zomen, precies zomen, kleermakerskrijt, rokje afzomen, rokje zomen, rokzoom, krijt, kleermakersliniaal, kleermakersbenodigdheden, afmeten, opmeten, aftekenen, zoom aftekenen, stof markeren, stofkrijt, onderdelen rokkenspuit, onderdelen rokspuit, onderdelen rokzoommeter, prym 611759, prym 611767, prym 611788, krijt voor rokspuit, krijt voor rokkenspuit, krijt voor rokzoommeter