• Krijt voor Rokzoommeter

Krijtpoeder voor rokkenspuit.

Krijtpoeder voor rokkenspuit, geschikt voor Prym rokzoommeter.

Krijt voor Rokspuit kopen? Als je regelmatig kleding naait, is de Prym rokzoommeter een ideale hulpkracht. De Prym rokspuit werkt door middel van dit zeer fijne krijtpoeder dat je in een dun lijntje op de stof kunt spuiten. Nu is er geen twijfel mogelijk op welke hoogte je de zoom precies dient af te spelden en kun jij er zeker van zijn dat je een kaarsrechte zoom gaat naaien. De rokspuit gebruik je voor het aftekenen van zomen in rokken en broeken, in een jasje of een jurk, voor gordijnen... of wat je verder nog netjes wilt afzomen. Dit fijn gemalen krijtpoeder kun je gebruiken bij jouw Prym rokkenspuit. Het is exact hetzelfde kunststof flacon, die je bij de aankoop van je rokzoommeter kreeg meegeleverd. Inhoud: 50 gram krijt. Verkoop per flacon.

Onderdeel kapot aan je Prym rokzoommeter? Bestel dan de speciale onderdelenset voor de Prym rokkenspuit. Je ontvangt bij de set onderdelen een slang, een blaasbalg en een nieuwe verstuiver. Nu kun je jouw rokzoommeter repareren, zodat je er weer jaren meer vooruit kunt

Perfect op maat gezoomd.

Een goede kleermaker of naaister herken je aan strakke lijnen en perfecte zomen. Eén van de voordelen van zelf kleding naaien, is dat je kleding precies op je eigen maat kunt afwerken. Confectiematen zijn samengesteld uit gemiddelden: zelfs een model op de catwalk zal niet klakkeloos in een standaard maatje 36 passen! Als je zelf kleding naait, kun je het patroon of de patroondelen zo aanpassen, dat je ze jou als gegoten zitten. Met een perfect passende rok, broek of jurk steel je de show en zal niemand vermoeden dat je deze kleding zelf genaaid hebt. Tenzij je het vol trots vertelt natuurlijk! Om kleding in lengte precies op de juiste lengte af te zomen is een rokspuit een geweldig hulpmiddel. Met behulp van lucht en een blaaspompje kun je een zeer fijn lijntje krijt op de stof aanbrengen. Zo weet je precies waar de zoom ingenaaid dient te worden.

Fijn krijtlijntje.

Je gebruikt een rokzoommeter meestal in combinatie met een paspop, maar je kunt de kleding natuurlijk ook gewoon aantrekken en zo de zoom precies op de juiste hoogte aftekenen met behulp van je rokspuit en iemand die je helpt om de rokspuit te bedienen. Het krijtlijntje dat je met behulp van de rokzoommeter op de stof sprayt is zeer fijn, maar goed zichtbaar. Na het naaien kun je het krijt met een natte doek eenvoudig van de stof afvegen. Dit is een kunststof flacon met hetzelfde fijne krijtpoeder, dat je bij de aankoop van je rokzoommeter hebt ontvangen. Je kunt het krijtpoeder dus gebruiken, wanneer je nieuw krijt nodig hebt voor je rokkenspuit.

Specificaties:

Materiaal: fijn gemalen krijtpoeder. Kleur: Wit. Inhoud flacon: 50 gram.

Ook heel handig:

Ken je het handige krijtradeerwieltje van Prym? Dit handzame hulpmiddel heeft de vorm van een muis waardoor het makkelijk in de hand ligt. Met behulp van het fijne radeerwieltje kun je markeringen aanbrengen op stof, net zo fijn als een lijntje van een rokspuit. Ook dit poeder is eenvoudig te verwijderen. En met behulp van het meegeleverde hulpstuk kun je zelfs een tweede lijntje aanbrengen op de stof, op een regelmatige afstand van de zoom. Zo kun je direct de juiste toeslag voor de zoom meeknippen!

Rokzoommeter stuk?

Een rokzoommeter is niet goedkoop, dus als er een onderdeel kapot is, loont het zich zeker de moeite om je rokzoommeter te repareren. De onderdelenset voor een rokkenspuit bevat een nieuwe slang, een nieuwe blaasbalg en een nieuwe verstuiver. Hiermee kun je de rokspuit snel repareren en heb je er weer jaren plezier van! Ook het krijtpoeder dat je bij de rokkenspuit gebruikt, kun je bij ons uiteraard bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Krijt voor Rokzoommeter

  • Merk: Prym
  • Model:611886
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Rokzoommeter aluminium 80 cm

Rokzoommeter aluminium 80 cm

Rokkenspuit.Rokkenspuit: om gemakkelijk en recht afzomen.Rokkenspuit kopen? Als je veel kleding naa..

€44,95

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor Prym Rokzoommeter

Onderdelen voor een rokzoommeter.Onderdelen voor een rokzoommeter: repareer je rokkenspuit.Rokspuit ..

€12,95

5 in 1 sliding gauge - Verstelbaar Meetlatje met 5 functies

5 in 1 sliding gauge - Verstelbaar Meetlatje met 5 functies

Verstelbaar meetlatjeVerstelbaar meetlatje - Voor naaiwerk en patchworkFournituren - Meten en marker..

€7,95

Krijtradeerwieltje - Eenvoudig krijtlijntjes aftekenen van naaipatronen

Krijtradeerwieltje - Eenvoudig krijtlijntjes aftekenen van naaipatronen

Krijtlijntjes trekken op stofKrijtlijntjes trekken op stof met het Prym KrijtradeerwieltjeFourniture..

€10,70

Tags: Fournituren, rokzoommeter, rokspuit, rokkenspuit, rok afzomen, zomen, rechte zoom, recht zomen, precies zomen, kleermakerskrijt, rokje afzomen, rokje zomen, rokzoom, krijt, kleermakersliniaal, kleermakersbenodigdheden, afmeten, opmeten, aftekenen, zoom aftekenen, stof markeren, stofkrijt, onderdelen rokkenspuit, onderdelen rokspuit, onderdelen rokzoommeter, prym 611759, prym 611767, prym 611788, krijt voor rokspuit, krijt voor rokkenspuit, krijt voor rokzoommeter