Naai Reisset Extra

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€10,95
Aantal:

Naai Reisset.

Naai Reisset voor onderweg of gewoon voor in de keukenla thuis. Je kent het wel: je bent een weekend weg, hebt expres niet al teveel kleding meegenomen zodat alles in een weekendtas past en dan mis je opeens een knoop aan je overhemd. Geen probleem als je een handig reisetui van Prym bij je hebt. Deze reisbox bevat alles wat je nodig hebt voor snelle reparaties. Dit Prym reisetui met naaitoebehoren heeft een afmeting van 11 x 12 x 3 cm, dus neemt nauwelijks plek in. Inhoud: aannaaidrukknopen, overhemdknopen, naainaalden, garen, spelden, draaddoorsteker, veiligheidsspelden, metalen schaar plus centimeter, tornmesje en vingerhoed.

Dit goed afsluitbare reissetje is van stevige jeansstof en sluit met een felgekleurde oranje ritssluiting. Het schaartje is van metaal en net als de andere toegevoegde artikelen van prima kwaliteit, zoals je dat van Prym mag verwachten. Het reisetui bevat een selectie van de meest gebruikte kleuren naaigaren.

Ook ideaal voor thuis in de keukenla, als cadeautje voor iemand die op zichzelf gaat wonen of als knipoog voor je studerende kinderen die hun verstelwerk nog altijd in het weekend bij jou droppen.

©Bink Fournituren 2012-2019