Naai Reisset.

Naai Reisset voor onderweg of gewoon voor in de keukenla thuis. Je kent het wel: je bent een weekend weg, hebt expres niet al teveel kleding meegenomen zodat alles in een weekendtas past en dan mis je opeens een knoop aan je overhemd. Geen probleem als je een handig reisetui van Prym bij je hebt. Deze reisbox bevat alles wat je nodig hebt voor snelle reparaties. Dit Prym reisetui met naaitoebehoren heeft een afmeting van 11 x 12 x 3 cm, dus neemt nauwelijks plek in. Inhoud: aannaaidrukknopen, overhemdknopen, naainaalden, garen, spelden, draaddoorsteker, veiligheidsspelden, metalen schaar plus centimeter, tornmesje en vingerhoed.

Dit goed afsluitbare reissetje is van stevige jeansstof en sluit met een felgekleurde oranje ritssluiting. Het schaartje is van metaal en net als de andere toegevoegde artikelen van prima kwaliteit, zoals je dat van Prym mag verwachten. Het reisetui bevat een selectie van de meest gebruikte kleuren naaigaren.

Ook ideaal voor thuis in de keukenla, als cadeautje voor iemand die op zichzelf gaat wonen of als knipoog voor je studerende kinderen die hun verstelwerk nog altijd in het weekend bij jou droppen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naai Reisset Extra

  • Merk: Prym
  • Model: 651244
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,50


Gerelateerde producten

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo.Clickbox Jumbo: opbergbox voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbe..

€34,90

Transparante naaibox

Transparante naaibox

Opbergbox voor Fournituren.Opbergbox voor Fournituren en naaigaren – Optimaal overzicht van jouw voo..

€24,95

Naai Reissetje

Naai Reissetje

Naai Reisset.Naai Reisset voor onderweg of gewoon voor in de keukenla thuis. Je kent het wel: je ben..

€4,75

AANBIEDING Basis naaiset - Startset in cadeauverpakking

AANBIEDING Basis naaiset - Startset in cadeauverpakking

Startersset met fournituren.Startersset met fournituren – In kekke cadeaudoosFournituren - Starterss..

€19,95 €24,95

Tags: Fournituren, fournituren reisetui, reisetui, naaireisetui, fournituren naaireisetui, naaireisetje, naaireisset, reisset, reissetje, reisboxje, naaiboxje, naaibox, naaietui, naaietuitje, naai-etui, naai-etuitje, naaisetje, naaiset, vrijgezellenset, vrijgezellensetje, vrijgezel, naaidoosje, doosje met naaispullen, naaigerei