• Mantelhangers 3 stuks bruin

Mantelhangers.

Mantelhangers voor een jas.

Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waar de jaslus kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. De jaslus is uitgevoerd in kunstleer en aan de zijkanten verstevigd met metaal. De zijkanten van de mantelhangers zijn voorzien van een perforatie om ze eenvoudig vast te kunnen naaien. Mantelhangers zijn geschikt voor jassen, jacks en blazers. Je ontvangt van ons 3 mantelhangers van kunstleer. Met IJzergaren van Gütermann zet je in een handomdraai vast. Nu kan je jas weer netjes aan de kapotstok! Probleem opgelost.

Jaslus.

Ligt die jas nu alweer op de grond te slingeren? Ojee: de jas heeft geen ophanglus meer! Geen probleem, hoor: dit is zo opgelost. Met de mantelhangers van Prym kun je je jas snel repareren. Deze mantelhangers zijn van kunstleer. De jaslusjes zijn bruin van kleur. Je bestelt Prym mantelhangers in een verpakking met 3 stuks. Zo kun je direct meerdere jassen herstellen.

Mantelhangers: Hoe werkt het?

Je kunt de leren mantelhangers met een paar steekjes vastnaaien. Gebruik hiervoor altijd IJzergaren van Gütermann voor. Dit IJzergaren is zeer sterk en kan dus tegen een stootje. Gütermann IJzergaren is leverbaar in verschillende kleuren. Je vindt dus altijd een kleur garen die je voor dit klusje kunt gebruiken. Eerst even met een scherp tornmesje het oude stiksel en de kapotte jaslus verwijderen. Teken af, waar de jaslus heeft gezeten om de nieuwe jaslus mooi in het midden vast te kunnen naaien. Bekijk hoe de kapotte jaslus was bevestigd, om dit op dezelfde manier te herhalen. Snel eventjes vastnaaien en de jas of het colbert kunnen lekker weer aan de kapstok! Wie nu nog een jas op de trap neerlegt, heeft niet langer een geldige smoes! Misschien trek je zelfs dat jasje weer aan, wat vorig seizoen afgedankt in de kast lag.

Kies maar:

Deze mantelhangers zijn uitgevoerd in kunstleer. Voor een zware jas is het misschien beter om voor de metalen jasketting te gaan. Metalen jaskettinkjes zijn leverbaar in zilveren of zwarte uitvoering, net wat jij mooi vindt. Bij de verwante artikelen op deze pagina vind je alle alternatieve modellen. Zo kun je de mantelhangers bestellen die jij het meest geschikt vindt voor jouw jas.

Specificaties:

Samenstelling: 60% kunstleer, 20% katoen, 20% polyester. Kleur: bruin. Inhoud: Je ontvangt 3 mantelhangers: lichtbruin-middenbruin en donkerbruin.

IJzergaren:

Handig is om IJzergaren mee te bestellen. IJzergaren kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het aanzetten van knopen! IJzergaren van 100% linnen is buitengewoon sterk. Zo voorkom je dat je je knoop er een paar dagen na het vastnaaien alweer afvalt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mantelhangers 3 stuks bruin

  • Merk: Prym
  • Model:611875
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Mantelhangers Zwart - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers Zwart - Jasketting 3 stuks

Jasketting Metaal.Jasketting metaal voor een zware jas.Mist de ophangketting van je jas? Met deze me..

€5,10

Assortiment Naalden

Assortiment Naalden

Dit handige bewaardoosje van Prym bevat een assortiment aan naalden voor naai- en handwerkjes.De ver..

€4,60

Mantelhangers Zilver - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers Zilver - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers van metaal.Mantelhangers van metaal: om een zware jas op te hangen.Lus van je jas kapo..

€5,10

Jaslus 2 stuks Zwart - Lederen ophanglus voor een jas

Jaslus 2 stuks Zwart - Lederen ophanglus voor een jas

Ophanglussen.Ophanglussen voor jouw jas - Zwart lederFournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus ..

€4,95

Tags: mantelhanger, jaslus