Ophanglussen.

Ophanglussen voor jouw jas - Zwart leder

Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. Deze jaslussen zijn uitgevoerd in kunstleer en aan de zijkanten verstevigd met metaal. De zijkanten van de mantelhangers zijn voorzien van een perforatie om ze eenvoudig vast te kunnen naaien. Deze zwarte mantelhangers zijn geschikt voor jassen, jacks en blazers. Je ontvangt van ons 2 stuks mantelhangers van leer. Nu kan jouw jas weer netjes aan de kapstok! Probleem opgelost.

Deze zwarte jaslussen zijn geschikt voor niet al te zware jassen. Een gevoerde wollen winterjas of een zwaar ski-jack bijvoorbeeld kun je beter ophangen aan een METALEN mantelhanger. Met SUPERSTERK Naaigaren van Gütermann zet je jouw nieuwe jaslus stevig vast.

Zwarte Jaslus.

Ligt die jas nu alweer op de grond te slingeren? Ojee: de jas heeft geen ophanglus meer! Geen probleem, hoor: dit is zo opgelost. Met de mantelhangers van Milward kun jij jouw jas snel repareren. Deze mantelhangers zijn van leer. Je bestelt de jaslussen in een duurzame verpakking met 2 stuks. Zo kun je direct meerdere jassen herstellen.

Mantelhangers: Hoe werkt het?

Je kunt de leren mantelhangers met een paar steekjes vastnaaien. Gebruik hiervooraltijd SUPERSTERK Naaigaren van Gütermann. Eerst even met een scherp TORNMESJE hetoude stiksel en de kapotte jaslus verwijderen. Nu de jaslus eventjes vastnaaien en de jas of het colbert kunnen direct weer aan de kapstok! Wie nu nog een jas op de trap neerlegt, heeft niet langer een geldige smoes!

Specificaties:

Samenstelling: 100% leer met messing afwerking. Inhoud: Je ontvangt 2 mantelhangers. Kleur: Zwart. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Niet vergeten:

Vergeet jij niet om een klosje Supersterk Naaigaren mee te bestellen? Het kleurnummer voor zwart is 000. En met een handig setje naainaalden zet jij jouw nieuwe jaslus snel eventjes vast.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jaslus 2 stuks Zwart - Lederen ophanglus voor een jas

  • Merk: Milward
  • Model:9789920
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Mantelhangers Zwart - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers Zwart - Jasketting 3 stuks

Jasketting Metaal.Jasketting metaal voor een zware jas.Mist de ophangketting van je jas? Met deze me..

€5,10

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Mantelhangers Zilver - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers Zilver - Jasketting 3 stuks

Mantelhangers van metaal.Mantelhangers van metaal: om een zware jas op te hangen.Lus van je jas kapo..

€5,10

Tags: Mantelhanger, mantelhangers, jaslus, lusje voor jas, jaskettinkje, jasketting, ketting voor jas, metalen jaslus, ophanglus, lusje, jas ophangen, jas kapot, jas repareren, jasje ophangen, jasje herstellen, kettinkje, hangertje, hanger voor jas, hang je jas op, milward