• Naalden voor doe-het-zelvers - Hobbynaalden nikkelvrij, 7 stuks

Nikkelvrije hobbynaalden BUDGETPRIJS

Nikkelvrije hobbynaalden BUDGETPRIJS - 7 verschillende naalden voor zware toepassing

Goedkope Fournituren: Wanneer jij zelf graag dingen zelf maakt of repareert, is dit assortiment speciale naainaalden vast interessant voor jou. De verschilende naainaalden zijn geschikt voor het verwerken van meubelstof, leer, tapijt, zeildoek, stof van lampenkappen en andere zwaardere materialen. De naalden zijn verpakt in een handig bewaarmapje, waarbij duidelijk wordt aangegeven welke naald jij voor welke klus kunt gebruiken. Het voordeel van deze zwarte naalden is bovendien dat ze nikkelvrij zijn. Dat betekent geen hinderlijke schittering bij het werken en ideaal voor wanneer jij last hebt van een nikkel-allergie. De juiste naald voor de juiste klus betekent een beter resultaat. Gebruik de naalden voor zware stoffen in combinatie met STERK naaigaren voor het beste resultaat. Verkoop per set van 7 naalden.

Liever een A-merk? Deze gebogen naalden voor zware stof zijn van PRYM. Ook voor andere specifieke toepassingen hebben we speciale naalden voor je. Een goedkoop setje huishoudnaalden is altijd handig voor in de keukenla: misschien direct meebestellen?

Speciale hobbynaalden - voor zware stoffen

Deze verpakking bevat 7 speciale naalden voor specifieke stoffen of topeassingen. Zolas bijvoorbeeld 2 kromme naalden - de officiële benaming is stoffeerdersnaalden - die gebruikt voor het verwerken van zware stoffen of voor een project waarbij je moeilijk in de stof kunt steken. Een matrasnaald wordt gebruikt voor het vernaaien van een kussen of matras. Een lampenkapnaald gebruik je voor de stugge stof van een lampenkap en een leernaald voor leer of kunstleer. Een zaknaald en een paknaald zijn zeer geschikt voor het verwerken van zware stof, zoals canvas en zeildoek.

Naalden voor zware stof - Gebruik extra sterk garen

Met deze speciale naalden verwerk je de zwaardere stoffen, zoals canvas, meubelstof of verduisteringsstoffen. Gebruik voor zware stoffen en leer bij voorkeur Naaigaren SUPERSTERK van Gütermann of kies voor krachtig NYLON garen. De 7 naalden die jij ontvangt zijn van nikkelvrij materiaal.

Specificaties:

Samenstelling: 7 nikkelvrije hobbynaalden. Jij ontvangt: 1 lampenkapnaald, 1 matrasnaald, 1 zeilnaald, 1 paknaald, 1 tapijtnaald, 1 canvas stramien naald en 1 leernaald. Verkoop per set.

Wat heb je verder nog nodig?

Bestel het juiste naaigaren mee. Kies en vergelijk ons assortiment naalden voor specifieke toepassingen. Een setje goedkope naainaalden is altijd handig om in huis te hebben.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naalden voor doe-het-zelvers - Hobbynaalden nikkelvrij, 7 stuks

  • Merk: Pony
  • Model:14822
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Verpakking bevat 12 stalen naalden in verschi..

€3,20

Stoffeerdersnaalden gebogen nr. 2,4 en 5 - BEPERKT LEVERBAAR

Stoffeerdersnaalden gebogen nr. 2,4 en 5 - BEPERKT LEVERBAAR

Set van 3 stoffeerdersnaaldenSet van 3 stoffeerdersnaalden - 3 gebogen naalden voor zware stofFourni..

€4,60

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Tags: Leernaald, stoffeerdersnaald, zeilnaald, zaknaald, tapijtnaald, kromme naald, leer, zeil, doek, ambacht, paknaald, naald voor lampenkap, lampennaald, lampenkapnaald, matrasnaald, stramien naald, canvasnaald