• Naalden voor doe-het-zelvers - Hobbynaalden, 7 stuks

Hobbynaalden BUDGETPRIJS

Hobbynaalden BUDGETPRIJS - 7 verschillende naalden voor zware toepassing

Goedkope Fournituren: Wanneer jij zelf graag dingen zelf maakt of repareert, is dit assortiment speciale naainaalden vast interessant voor jou. De verschilende naainaalden zijn geschikt voor het verwerken van meubelstof, leer, tapijt, zeildoek, stof van lampenkappen en andere zwaardere materialen. De naalden zijn verpakt in een handig bewaarmapje, waarbij duidelijk wordt aangegeven welke naald jij voor welke klus kunt gebruiken. De juiste naald voor de juiste klus betekent een beter resultaat. Gebruik de naalden voor zware stoffen in combinatie met STERK naaigaren voor het beste resultaat. Verkoop per set van 7 naalden.

Liever een A-merk? Deze gebogen naalden voor zware stof zijn van PRYM. Ook voor andere specifieke toepassingen hebben we speciale naalden voor je. Een goedkoop setje huishoudnaalden is altijd handig voor in de keukenla: misschien direct meebestellen?

Speciale hobbynaalden - voor zware stoffen

Deze verpakking bevat 7 speciale naalden voor specifieke stoffen of topeassingen. Zolas bijvoorbeeld 2 kromme naalden - de officiële benaming is stoffeerdersnaalden - die gebruikt voor het verwerken van zware stoffen of voor een project waarbij je moeilijk in de stof kunt steken. Een matrasnaald wordt gebruikt voor het vernaaien van een kussen of matras. Een lampenkapnaald gebruik je voor de stugge stof van een lampenkap en een leernaald voor leer of kunstleer. Een zaknaald en een paknaald zijn zeer geschikt voor het verwerken van zware stof, zoals canvas en zeildoek.

Naalden voor zware stof - Gebruik extra sterk garen

Met deze speciale naalden verwerk je de zwaardere stoffen, zoals canvas, meubelstof of verduisteringsstoffen. Gebruik voor zware stoffen en leer bij voorkeur Naaigaren SUPERSTERK van Gütermann of kies voor krachtig NYLON garen.

Specificaties:

Samenstelling: 7 stalen hobbynaalden. Jij ontvangt: 1 lampenkapnaald, 1 matrasnaald, 1 zeilnaald, 1 paknaald, 1 tapijtnaald, 1 canvas stramien naald en 1 leernaald. Verkoop per set.

Wat heb je verder nog nodig?

Bestel het juiste naaigaren mee. Kies en vergelijk ons assortiment naalden voor specifieke toepassingen. Een setje goedkope naainaalden is altijd handig om in huis te hebben.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naalden voor doe-het-zelvers - Hobbynaalden, 7 stuks

  • Merk: Restyle
  • Model:10820
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden prima kwaliteitHuishoudnaalden prima kwaliteit - naainaalden voor allerlei naaiklusj..

€2,75

3 Stoffeerdersnaalden gebogen - Prima kwaliteit kromme naalden

3 Stoffeerdersnaalden gebogen - Prima kwaliteit kromme naalden

Set van 3 stoffeerdersnaaldenSet van 3 stoffeerdersnaalden - 3 gebogen naalden voor zware stofFourni..

€3,95

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Extra lange naaldenExtra lange naalden - Voor matras, kussen of capitonneerwerkFournituren - Special..

€3,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Tags: Leernaald, stoffeerdersnaald, zeilnaald, zaknaald, tapijtnaald, kromme naald, leer, zeil, doek, ambacht, paknaald, naald voor lampenkap, lampennaald, lampenkapnaald, matrasnaald, stramien naald, canvasnaald