• Knutselschaar 13cm

Knutselschaar.

Knutselschaar, geschikt voor het knippen van zeer veel materialen. Dankzij de scherpe punt kun je dit knutselschaartje prima gebruiken als borduurschaartje.

Deze knutselschaar is naast het knippen van stof, wol en vilt ook geschikt voor het knippen van papier, karton, folie en andere materialen. Zoals je op de afbeelding kunt zien, heeft de schaar een zeer scherpe en fijne punt. Hierdoor kun je de schaar bijvoorbeeld gebruiken als borduurschaar of voor het knippen van lapjes, vilt, brei- en haakgarens en allerlei andere knutsel-activiteiten. Dankzij het formaat kun je de schaar gemakkelijk opbergen in je etui of bij je knutselspullen. De schaar is fijn genoeg om ook klein en precisie-werk te kunnen knippen. Ben je van plan om de schaar zeer uiteenlopend te gaan gebruiken, dus bijvoorbeeld om zowel stof als karton en plastic te gaan knippen, dan is deze knutselschaar een prima keus. Met deze schaar van 13cm kun je bijna elk materiaal knippen.

De Prym knutselschaar heeft scherpe bladen van roestvrij edelstaal. De messen van de schaar zijn zo afgesteld dat je er zonder veel druk te hoeven zetten veel verschillende materialen mee kunt knippen. Deze zeer scherpe schaar van titanium knipt moeiteloos garens, stofjes en vilt, papier, plastic, karton, stof en nog veel meer materialen. Ben je van plan om met je schaar voornamelijk stoffen te gaan knippen, kun je beter kijken naar een speciale stoffenschaar. Wil je veel uiteenlopende materialen knippen met een schaar die scherp is en blijft dan is dit een prima keus.de schaar is vrij van corrosie en roest. Daarnaast ligt de schaar door dit materiaal licht in de hand. De snijbladen zijn van edelstaal, de soft handgrepen van kunststof.

De knutselschaar heeft een zeer handzame afmeting van 13cm (5").en een scherpe punt./p>

LET OP: Indien je een schaar zoekt om voornamelijk stoffen mee te knippen, kijk dan bij ons assortiment aan stoffenscharen. Een schaar waar je veel verschillende materialen mee knipt, is voor het knippen van grotere stukken stof, zoals patroondelen van kleding of gordijnstof, niet geschikt omdat je het mes er niet zo glad mee houdt als voor stoffen aanbevolen. Voor het knippen van kleinere lapjes, bijvoorbeeld voor quilting of knutselwerk, kun je wel volstaan met een hobbyschaar als deze.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knutselschaar 13cm

  • Merk: Prym
  • Model:611510
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €23,60


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Schaar 20cm - Goedkope huishoudschaar

VOORDELIGE Schaar 20cm - Goedkope huishoudschaar

Voordelige HuishoudschaarVoordelige huishoudschaar - Knipt papier, plastic, stof en dun karton van ..

€5,95

VOORDELIGE Schaar 15cm - Goedkope handwerkschaar

VOORDELIGE Schaar 15cm - Goedkope handwerkschaar

Voordelige HandwerkschaarVoordelige handwerkschaar - Knipt stof, wol en garen maar ook papier en pla..

€4,95

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

Schaar staal 9 cm - Fijn draadschaartje voor naai-borduurwerk

Schaar staal 9 cm - Fijn draadschaartje voor naai-borduurwerk

Klassieke huishoudschaartje van Prym voor allerhande klusjes in en om het huis.Deze schaar is volled..

€12,40

Tags: Fournituren, fournituren kleermakersschaar, fournituren titaniumschaar, Prym titaniumschaar, Fournituren schaar, Schaar kopen, schaar bestellen, Professionele schaar kopen, Professionele schaar bestellen, Kleermakersschaar kopen, Kleermakersschaar bestellen, Titaniumschaar kopen, titaniumschaar bestellen, professionele Titaniumschaar kopen, Professionele Titaniumschaar bestellen, schaar online kopen, schaar online bestellen, professionele schaar online kopen, professionele schaar online bestellen, titaniumschaar online kopen, titaniumschaar online bestellen, kleermakersschaar online kopen, kleermakersschaar online bestellen, titaniumschaar haarlem, kleermakersschaar haarlem, titaniumschaar Amsterdam, kleermakersschaar Amsterdam.</Fournituren scharen>, karton knippen, plastic knippen, stof knippen, papier knippen, universele schaar, schaar bestand tegen lijm, schaar bestand tegen plakband, schaar bestand tegen kleeftape