Borduurschaartjes

Borduurschaartjes
Borduurschaartjes worden gekenmerkt door hun fijne, spits toelopende punt en zijn bij uitstek geschikt voor precisiewerk. Je gebruikt je borduurschaartje voor het zo kort mogelijk afknippen van losse draadjes in je borduurwerk. Daarnaast komt de scherpe punt van een borduurschaar goed van pas bij het afwerken van knoopsgaten, het knippen van scherpe hoekjes in stof en bij het uitknippen van applicaties.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Borduurschaar Ooievaar 9 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Madeira borduurschaartje 'Ooievaar'.Eigenlijk mag zo'n mooi klassiek ooievaarschaartje in je naaimand niet ontbreken. Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de..
- 32% €7,46 €10,95
Schaar Titanium 13 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Titanium Hobbyschaartje.Titanium Hobbyschaartje, geschikt voor het knippen van zeer veel materialen.Een hobbyschaar is naast het knippen van stof, wol en vilt ook geschikt voor het knippen van papier, karton, folie en andere materialen. Kijk waar je ..
- 25% €8,18 €10,90
Borduurschaar Gebogen 10 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een dubbel gebogen borduurschaartje van Madeira.Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de schaar en de speciaal gebogen bladen kun je makkelijk draadjes wegkni..
- 25% €8,96 €11,95
Borduurschaar Fijn 10 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dit Borduurschaartje van Prym heeft een gebogen snijblad.Dit is een professioneel borduurschaartje, gebogen en met standaardgrepen. Door de vorm van het snijblad en de zeer fijne, scherpe punt kun je eenvoudig borduur- of andere draadjes tot op de mi..
- 25% €13,46 €17,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019