Borduurschaartjes

Borduurschaartjes
Borduren is een precisiewerkje, borduurschaartjes moeten daarom puntig en scherp zijn, zodat het borduurgaren zonder rafels wordt afgeknipt. Bovendien werkt het erg leuk met een sierlijk schaartje. Deze borduurschaartjes zijn ook leuk om cadeau te geven.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Borduurschaar Ooievaar 9 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Madeira borduurschaartje 'Ooievaar'.Eigenlijk mag zo'n mooi klassiek ooievaarschaartje in je naaimand niet ontbreken. Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de..
€10,95
Borduurschaar Gebogen 10 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een dubbel gebogen borduurschaartje van Madeira.Dit vergulde schaartje heeft een fijne, scherpe punt. Ideaal voor het afknippen van borduur- of andere draadjes. Door de vorm van de schaar en de speciaal gebogen bladen kun je makkelijk draadjes wegkni..
€11,95
Borduurschaar Fijn 10 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dit Borduurschaartje van Prym heeft een gebogen snijblad.Dit is een professioneel borduurschaartje, gebogen en met standaardgrepen. Door de vorm van het snijblad en de zeer fijne, scherpe punt kun je eenvoudig borduur- of andere draadjes tot op de mi..
€17,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019