• GOEDKOOP: Biaisbandvormer 12mm - Zelf smal biaisband maken

Zelf je biaisband maken

Zelf je biaisband maken met een biasbandvormer

Wil je biaisband kopen? Het is vaak best een uitdaging om de juiste tint biaisband te vinden voor jouw project. Het meeste biaisband wordt geproduceerd in de bekende standaardkleuren. Gedessineerd biaisband is in allerlei varianten verkrijgbaar, maar dessin op dessin geeft soms een te druk resultaat. Geen zorgen: zelf biaisband maken is een stuk gemakkelijker dan het lijkt! Gebruik stof naar keuze in een bijpassende of juist accentuerende kleur. Met deze handige biaisbandvormer en jouw stoomstrijkijzer maak je je eigen biaisband. Helemaal zelf! Deze biaisbandvormer maakt biaisband van 12mm breed. Verkoop per stuk.

Ideaal voor het strijkwerk van zelf gemaakt biaisband, maar ook voor andere precieze klusjes in het maken van kleding en voor quilting is het Mini Strijkijzer van CLOVER - Ideaal voor naaiwerk en patchwork.

De voordelen van biaisband.

Biaisband gebruik je voor het afwerken van zomen, randen en kanten. Door het gebruik van biaisband wordt je zoom afgewerkt en steviger. Omdat biaisband een schuin geknipt bandje is, kun je het ook goed gebruiken voor de afwerking van ronde delen, zoals een hals om mouwgat. Biaisband bestaat in allerlei varianten en toch komt het geregeld voor dat je net niet die kleur of dat printje kunt vinden waar je naar op zoek was. Maar gelukkig kun je biaisband ook gewoon zelf maken. En met zo'n handige biaisbandvormer is dit een fluitje van een cent!

Hoe werkt het?

De biaisbandvormer heeft een brede en een smalle kant. Je knipt eerst het bandje dat je wilt gaan maken en knipt de voorkant schuin af, zodat je het band gemakkelijk in de vormer kunt schuiven. Je schuift het band aan de brede kant in de vormer en voert door: nu zal je zien dat het band er aan de smalle kant gevouwen weer uit komt. Met behulp van je stoomstrijkijzer pers je de vouwen vervolgens goed plat in het band. Klaar!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof/staal. Geschikt om biaisband te maken van 12mm breed. Ook verkrijgbaar in andere maten.

Instructie inbegrepen. Verkoop per stuk.

Ook geschikt voor zelfklevend biaisband

De biaisbandvormer beschikt daarnaast een extra invoermogelijkheid. Hier kun je het speciale Fusible TAPE van Clover invouwen en meelaten lopen in je zelfgemaakte biaisband. Zo maak je plakbaar biaisband: ideaal voor het maken van Celtic Quilt-werk en appliqué.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 12mm - Zelf smal biaisband maken

  • Merk: Restyle
  • Model:16202
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 25mm - Zelf breed biaisband maken

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 25mm - Zelf breed biaisband maken

Zelf biaisband maken.Zelf biaisband maken met een biasbandvormer.Biaisband kopen? Soms is het best e..

€4,95

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 18mm - Zelf biaisband maken

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 18mm - Zelf biaisband maken

Je eigen biaisband maken.Je eigen biaisband maken met een biasbandvormer.Wil je biaisband kopen? Som..

€4,95

Plaktape voor biaisband 10mm

Plaktape voor biaisband 10mm

Zelfklevend biaisband maken.Zelfklevend biaisband maken Fusible Web.Plakbaar biaisband kopen? Alleen..

€11,50

Tags: Biaisband, biaisband maken, biaisband zelf maken, biaisbandvormer, biaisband vormer, bias tape maker, fusible bias tape, fusible tape, zelfklevend biaisband, plakbaar biaisband, biaisband met plaklaag, zelfklevend biesband, biesband zelf maken, zelf biesband maken, biesbandvorm, biesbandvormer, biesband vormer, apparaat voor biaisband, biaisband maken, biaisband strijken