• OPRUIMING: BH-Verlenger zwart 20mm

Verlengstuk voor Beha extra smal

Verlengstuk voor Beha extra smal – 20mm, 1 haakje – ZWART

Fournituren – Behasluiting. Het aanschaffen van een goede beha is niet de gemakkelijkste klus die er is. Daarom ben je extra zuinig op een bh die goed en lekker zit. Wordt de beha op een gegeven moment iets te strak in de omtrek, maar voldoet de cupmaat nog prima? Maak het jezelf dan gemakkelijk met dit bh verlengstuk van Prym. De beha-verlenger haak jij gemakkelijk aan de sluiting van jouw beha. Omdat je de bh-verlenger op 3 standen kunt stellen, kun jij variëren met de omtrekmaat, waardoor jouw bh altijd past. Dit model is 20mm breed en voorzien van 1 haakje, dat jij op 3 standen kunt stellen. Kleur: Zwart. Verkoop per stuk.

BH-verlengers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en in 3 kleuren. Kies dus het model dat het dichtste aansluit bij jouw BH. Draag jij een beha onder een shirt met een laag uitgesneden rug? Verleng dan jouw bh-bandjes met de beha-bretels voor een lage rugsluiting.

BH te strak?

Heb je eindelijk een beha gevonden die goed zit en voldoende steun geeft aan jouw borsten en rug, is de omtrek weer te strak: het zit niet altijd mee. Gelukkig heeft Prym hier een oplossing voor: met een beha verlengstuk kun jij eenvoudig de omtrekmaat van jouw beha vergroten.

Hoe werkt dat dan?

Een BH-sluiting bestaat uit een haak en een oog. Op de bh verlenger vind jij een vergelijkbare haak en oog op verschillende afstanden. Door het verlengstuk tussen jouw bh-sluiting te bevestigen, kan jij dus variëren met de omtrekmaat. Makkelijk, toch? Het licht-elastische beha verlengstuk is voorzien van zogenaamd soft materiaal, voor extra draagcomfort.

Specificaties:

Samenstelling: 86% polyamide, 14% elasthan. Breedte: 20mm. BH verlengstuk met 3 x 1 haak. Kleur: Zwart.

Alternatieven:

BH verlengstukken bestaan in verschillende kleuren en breedtematen. Voor een lage rugsluiting gebruik jij een speciale rugverlenger.

Check YouTube:

In deze YouTube video kan jij zien hoe het verlengstuk in de praktijk werkt. De video toont een voorbeeld van één van de beschikbare modellen en laat jou zien hoe jij de bh-verlenger gebruikt. Op de foto bij dit product en onder het kopje specificaties zie jij welk model jij bestelt – ga hierbij dus NIET alleen uit van het getoonde model uit de video.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: BH-Verlenger zwart 20mm

  • Merk: Prym
  • Model:992121
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,10
  • €2,95


Gerelateerde producten

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes over jouw rugFourn..

€9,95 €12,50

OPRUIMING: BH-verlenger wit 20mm

OPRUIMING: BH-verlenger wit 20mm

Verlengstuk voor Beha extra smalVerlengstuk voor Beha extra smal – 20mm, 1 haakje – WITFournituren –..

€2,95 €4,10

OPRUIMING: BH-Verlenger champagne 20mm

OPRUIMING: BH-Verlenger champagne 20mm

Verlengstuk voor Beha extra smalVerlengstuk voor Beha extra smal – 20mm, 1 haakje – CREMEFournituren..

€2,95 €4,10

BH-Verlenger zwart 28mm - Plasticvrije verpakking

BH-Verlenger zwart 28mm - Plasticvrije verpakking

Verlengstuk voor Beha smalVerlengstuk voor Beha smal – 28mm, 2 haakjes – ZWARTFournituren – Behaslui..

€2,95 €2,95

Tags: BH verlenger, bh verlengstuk, bh sluiting beha verlenger, beha verlengstuk, beha sluiting, b-h sluiting, b-h verlenger b-h verlengstuk, BH sluiting, BH verlenger, BH verlengstuk, beha te strak, BH te strak bh te strak b-h te strak, bustehouder verlengen, beha verlengen, bh verlengen, BH verlengen