Rits dubbel deelbaar 2 schuivers

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=10
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€9,20

Beschikbare opties:


* Opti Profielrits P60 Maat 6mm tweeweg DB dubbele Werraschuiver:

* Opti Profielrits P60 Kleur 6mm tweeweg DB dubbele Werraschuiver:

Aantal:

Deelbare profielrits, dubbel deelbaar met twee schuivers.

Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen als je de rits opent, zoals een jas of een vest. Een dubbel deelbare tweewegrits is bovendien voorzien van twee schuivers. Hierdoor kun je de rits zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een stuk open schuiven. Dit is handig als je bijvoorbeeld een lange jas draagt op de fiets.

Deze profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, is de sterkste van alle deelbare ritsen. Deze rits gebruik je dan ook voor kleding die veel te verduren heeft, zoals sportjassen, jacks en fleecevesten. De vertanding van de rits is 6 mm breed en de rits is voorzien van twee robuuste Werra-schuivers in dezelfde kleur als de rits. Wil je een meer decoratief model, kies dan voor een dubbel deelbare rits in zilverkleurig of in antiek goud metaal.

In het bovenste selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze rits is verkrijgbaar in 30 t/m 90 cm lengte.In het tweede selectiescherm kun je de kleur uitkiezen. Als je klikt op de kleur, krijg je de bijbehorende afbeelding te zien.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

©Bink Fournituren 2012-2020