Profielrits Dubbel Deelbaar.

Profielrits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers, lang model.

Ritsslutingen. Deze profielrits is zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde van de rits open te schuiven: het is dus een dubbel deelbare rits. Deze lange tweeweg rits gebruik je voor jassen, sportkleding of andere toepassingen waarbij je een stevige rits wilt gebruiken, die je aan beide kanten kunt openen. De dubbel deelbare rits is uitgevoerd als bloktandrits en daarmee het meest stevige van alle deelbare ritsen. Je kunt deze tweeweg rits gebruiken voor kleding die veel te verduren heeft. De rits is voorzien van 2 stevige schuivers in dezelfde kleur als de rits. De korte dubbel deelbare profielrits is verkrijgbaar van 55cm tot en met 90cm lengte en is verkrijgbaar in diverse kleuren.Verkoop per stuk.

Zoek je een korte dubbel deelbare rits? >Kijk dan HIER. Dubbel deelbare ritsen kan jij bij ons in verschillende versies bestellen: ook met een metalen vertanding of speciaal voor een tas.

Dubbel deelbaar met twee schuivers.

Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen als je de rits opent, zoals een jas of een vest. Een dubbel deelbare tweewegrits is bovendien voorzien van twee schuivers. Hierdoor kun je de rits zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een stuk open schuiven.

Bestellen: Kies kleur en maat.

In het bovenste selectiescherm kun je de kleur uitkiezen. Als je klikt op de kleur, krijg je de bijbehorende afbeelding te zien. In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze korte tweeweg rits is verkrijgbaar van 55 t/m 90cm lengte. Een kortere rits met 2 schuivers kan jij HIER uitkiezen.

Jij ontvangt deze rits in principe van het merk Optilon. Bij onvoldoende voorraad ontvang jij een ritssluiting van YKK: een vergelijkbare leverancier met dezelfde productspecificaties. Kleur 572 en kleur 890 worden altijd geleverd door YKK.

Meer weten?

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Maak het jezelf gemakkelijk.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - LANG 55 tot 90cm - Kies een Kleur

  • Merk: Opti
  • Model:1808.50
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €13,50
  • €10,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers antiek goud -Kies een kleur

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers antiek goud -Kies een kleur

Metalen Rits Dubbel Deelbaar.Metalen Rits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers.Zoek je een metalen ritssl..

€9,95

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - KORT 30 tot 50cm - Kies een Kleur

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - KORT 30 tot 50cm - Kies een Kleur

Korte Profielrits Dubbel Deelbaar.Korte Profielrits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers - 30 t/m 50cm la..

€7,50 €9,95

OPRUIMING: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig OP=OP

OPRUIMING: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig OP=OP

Metalen Rits Dubbel Deelbaar.Metalen Rits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers.Fournituren: Jasrits. Zoek..

€8,50 €11,30

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits, tweeweg rits, tweeweg, zweiwege, dubbel deelbare rits, rits met twee schuivers, 2 schuivers, twee schuivers, dubbele schuivers, boven en beneden, dubbel, twee trekkers, 2 trekkers