Rits metaal deelbaar tweeweg

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=10
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€9,20

Beschikbare opties:


* Opti Rits M60 Kleur metaal 6mm tweeweg DB dubbele Werraschuiver:

* Opti Rits M60 Maat metaal 6mm tweeweg DB dubbele Werraschuiver:

Aantal:

Deelbare, metalen rits, tweeweg met twee schuivers .

Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen als je de rits opent, zoals een jas of een vest. Een tweewegrits is bovendien voorzien van twee schuivers. Hierdoor kun je de rits zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een stuk open schuiven. Dit is handig als je bijvoorbeeld een lange jas draagt op de fiets.

Deze metalen rits is uitgevoerd in antiek goud. De band van de rits is verkrijgbaar in diverse kleuren. De vertanding van de rits is 6 mm breed en de rits is voorzien van twee stevige Werra-schuivers in dezelfde kleur metaal. De rits is geschikt voor jassen en vesten. Voor een rits van sport- of regenkleding adviseren we je om te kiezen voor een profielrits, aangezien deze nog sterker is dan deze metalen versie.

In het bovenste selectiescherm kun je de kleur van de band uitkiezen. Als je klikt op de kleur, krijg je de bijbehorende afbeelding te zien. In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze rits is verkrijgbaar in 30 t/m 90 cm lengte.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

©Bink Fournituren 2012-2019