• AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.

Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.

Schoenen poetsen: Met deze schoenpoetsdoek heb je snel mooie glanzende schoenen en maak je je leren schoenen vrij van stof en los vuil. Je ziet het maar al te vaak: iemand is piekfijn gekleed, goed geknipt en verzorgd maar… die schoenen! Voorkom dat je met stoffige, doffe schoenen de deur uitgaat. Met deze zachte katoenen poetsdoek kun je je schoenen snel laten glanzen en vrijmaken van stof en los vuil. Door je schoenen af en toe te poetsen houd je ze mooi van kleur. Wrijf ze als de schoencrème goed is ingedroogd eventjes na met deze handige schoenpoetsdoek en maak het een gewoonte om je schoenen even snel op te wrijven, voordat je de deur uitgaat. Zo kom je altijd goed voor de dag! De zachte en krasvrije schoenpoetsdoek is geschikt voor het laten glanzen van al je schoenen van gladleer. Afmeting: 15 x 40cm, 100% katoen. Verkoop per stuk.

Schoenpoetsdoek.

Voorkom dat je de deur uitgaat met stoffige, doffe schoenen. Je kunt nog zo je best doen voor een goede outfit, als je vervolgens met ongepoetste en doffe schoenen verschijnt, doet dat direct afbreuk aan je verschijning. Niet nodig: met deze zachte krasvrije schoenpoetsdoek kun je je schoenen snel eventjes opwrijven, voordat je ze aantrekt. Zo kom jij vanaf nu altijd goed voor de dag, met schone en mooi glanzende schoenen.

Hoe poets ik het beste mijn schoenen?

Je hoeft je schoenen echt niet iedere dag te poetsen. Houd dit op één keer in de week of eens in de 14 dagen. Even nawrijven met de schoenpoetsdoek en je schoenen zien er prachtig uit. Daarna kun je dit bijhouden door de schoenen even snel op te wrijven, voordat je ze aantrekt. Tot de volgende poetsbeurt zie jij er steeds keurig verzorgd uit.

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen. Afmeting: 15 x 40cm. Zacht, kras- en pluisvrije doek. Kleur: Wit.

Wat heb je verder nodig voor schone schoenen?

Voor glanzende leren schoenen heb je behalve de schoenpoetsdoek het volgende nodig: goed dekkende schoencrème, een insmeerborstel voor het aanbrengen van de schoencrème, een glansborstel voor het uitpoetsen en een speciale borstel voor hardnekkig vuil om ook de randen en (profiel)zolen goed schoon te kunnen maken. Bewaar al je schoenverzorging bij elkaar in een kist of blik en leg er een paar oude kranten bij: dan kun je deze klus altijd snel klaren!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

  • Merk: Shoeboys
  • Model:89390887
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99
  • €1,00


Gerelateerde producten

SL Dekkende Schoencreme - Modekleuren, OP=OP

SL Dekkende Schoencreme - Modekleuren, OP=OP

Sterk dekkende schoencrème. Zeer geschikt voor leren schoenen. Extra dekkend door de pigment die in..

€5,00 €8,75

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel UitpoetsborstelSchoenborstel Uitpoetsborstel van PaardenhaarFournituren – Schoenverzor..

€9,95

Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel InsmeerborstelSchoenborstel Insmeerborstel van PaardenhaarFournituren – Schoenverzorgi..

€4,95

Tags: Stofdoek, schoenpoetsdoek, schoenen poetsen, schoenen wrijven, schoenen opwrijven, glansdoek, doek voor glans, afstoffen, nawrijven, uitwrijven