Piping koord - Paspelband

Piping koord - Paspelband: Kies een kleur.

Band en fournituren: Paspelband, prijs per meter. Kies een kleur in het selectiescherm. Paspelband, dat ook wel pipingband of pipinglint genoemd is een ideaal hulpmiddel om naden te versieren en een bijzonder effect aan te brengen bij gedeeltes van kleding. Paspelband is een BIAISBANDJE dat om een dun koord is gevouwen en doorgestikt. Door het paspelband mee te stikken in de naad, krijg je een (meestal afwijkend) kleurtje in de naad. Leuk voor een accent in een broekspijp, bij een pas, een zakinzet of bij schouderstukken. Dit pipingband is 10mm breed. Het paspelband is van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren: kijk maar in het selectiescherm. Verkoop per meter, dus je kunt precies het aantal meters bestellen dat je nodig hebt.

Ook voor biaisband, keperband en ripslint kan jij bij ons terecht.

Paspelband of pipingband - Wat is het?

Door een schuin geknipt biaisbandje om een koord te vouwen en door te stikken, ontstaat paspelband of pipingband. Dit band wordt gebruikt om accenten aan te brengen in kleding. Kies een ton sur ton kleur of juist een opvallend afwijkend kleurtje voor een origineel accent in jouw (zelfgemaakte) kleding, kussenhoesjes of bij een zelfgemaakte tas.

Paspelband of pipingband - Hoe te gebruiken?

Het toepassen van paspelband is heel eenvoudig. Speld de verkeerde kanten van de stof op elkaar met het pipingkoord er tussen en stik de naad door. Wanneer je de kleding naar de juiste kant terugdraait, zie jij het meegestikte paspelkoord als origineel accent in de naad. Jij kunt paspelband ook gebruiken bij opgestikte kledingdelen zoals een pas of een inzet in het voorpand. Paspelband wordt veel gebruikt in zijnaden van sierkussens: dit staat leuk en versterkt bovendien de naden!

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. De metalic kleuren zilver en goud zijn van 100% polyester. Breedte: 10mm. Verkoop per meter. Bestel je 1, dan krijg je 1 meter, 2 is 2 meter, enzovoort.

Kies jouw kleur.

Paspelband is per meter verkrijgbaar in een aantal kleuren. Klik jij de kleur aan in het selectiescherm, dan wordt de juiste foto zichtbaar. Zit jouw kleur er niet bij? Neemgerust even CONTACT op - misschien kunnen we de kleur voor jou bestellen.

Meer keus:

Biaisband, ribslint, keperband of BROEKSTOOTBAND - We hebben het allemaal en uiteraard in verschillende kleuren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Paspelband voor versierde naden - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:017.371
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €0,75


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Biaisband Katoen 20mm, per meter - Kies een kleur

Biaisband Katoen 20mm, per meter - Kies een kleur

Biaisband.Biaisband 20mm: Kies je kleur - Prijs per meter.Fournituren: Garen en band - Biaisband kop..

€0,75

Biaisband Tricot, 3 meter - Kies een kleur

Biaisband Tricot, 3 meter - Kies een kleur

Biaisband tricotBiaisband tricot - Jersey biesband - Voor afwerking van rekbare stoffen, zoals trico..

€3,30

Ribslint - Kies breedte en kleur

Ribslint - Kies breedte en kleur

Ribslint.Ribslint is een glanzend polyester bandje dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruik..

€0,55

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

Tags: Paspelband, afwerken met paspelband, piping, pipingband, pipingkoord, pipinglint, paspellint, biaisband, koord, koordje, naad met koord, wrap and fuse