Biaisband tricot.

Biaisband tricot gebruik je voor het afwerken van rekbare stoffen, zoals tricot en jersey. Omdat het biaisband met de stof meerekt, kun je het gemakkelijk verwerken. Biaisband tricot heeft een mat oppervlak, vergelijkbaar met de stof van een T-shirt. Hierdoor werk je randen, armsgaten en halsopeningen subtiel af.

Je kunt biaisband tricot gebruiken in dezelfde of een vergelijkbare kleur als het kledingstuk dat je verwerkt, waardoor de afwerking nauwelijks opvalt. Of kies juist een opvallende, contrasterende kleur voor sierranden of om een accent aan te brengen. Zeer geschikt voor het afwerken van baby- of kinderkleding.

Door de zachte, rekbare structuur is biaisband tricot zeer eenvoudig te verwerken en erg prettig om te dragen. Biaisband tricot is aan beide zijden gevouwen en voorgestreken, net als biaisband van katoen. Het band is in gestreken toestand 20 mm breed en als je het uit zou vouwen 40 mm breed.

Verwerk biaisband tricot bij voorkeur met behulp van een naaimachinenaald die geschikt is voor jersey. Deze naalden hebben een ronde punt, waardoor de stof niet beschadigt en de naald niet blijft hangen in het elastische weefsel. Je kunt biaisband tricot verwerken met behulp van Gütermann naaigaren polyester, leverbaar op klossen van 200 of 500 meter.

Mat oppervlak, 94 % viscose, 6 % elastan. Breedte: 20 mm. Verkoop per kaartje van 3 meter.

Diverse kleuren beschikbaar. Kies de juiste kleur in het selectiescherm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Biaisband Tricot - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:032.727.ZB
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €3,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden jersey - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden Jersey.Schmetz Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.Four..

€1,90

Tags: Biaisband tricot, biaisband jersey, biaisband rekbaar, biaisband elastisch, biasband tricot, biasband jersey, biasband rekbaar, biasband elastisch, elastisch biaisband, elastisch biasband, rekbaar biaisband, rekbaar biasband, rekbaar band, elastisch band, band rekbaar, band elastisch, afwerkband, vouwband, biaisband, biais, bias, biasband